SAMENWERKEN

Lijkt het je leuk om met Jinske Verpalen/IMAKIN samen te werken? Dat kan!
Hieronder staan verschillende opties, maar ik sta ook open voor andere ideeën.
Neem contact op met Jinske Verpalen voor meer informatie over de mogelijkheden.

ADVERTEREN

Op het IMAKIN blog is ruimte voor advertorials. Ik kan bijvoorbeeld jouw product verwerken in een DIY tutorial of een review maken over jouw product. Dit kan zowel in de vorm van een blog als in een video.

ONLINE CAMPAGNE

Ik maak een online campagne rondom jouw merk/product. Dit kan in de vorm van een DIY tutorial (blog en/of video) en/of op social media.

FREELANCE CONTENT CREATOR

Liever content voor je eigen blog, magazine of social media? Ik ben beschikbaar als content creator voor de productie van stap-voor-stap zelfmakers en artikelen over creativiteit

WORKSHOP / PRODUCTDEMO'S

Tijdens jouw evenement inspireer ik jouw klant met de mogelijkheden van jouw product. Ik ben beschikbaar voor creatieve workshops en productdemonstraties.

CUSTOM DIY-PAKKETTEN

IMAKIN maakt al 6 jaar de leukste alles-in-één DIY-pakketten. Een pakket bevat alle materialen en werkinstructies om je eigen woon- of modeaccessoires te maken.
Wil je jouw medewerkers/relaties/klanten verrassen met een DIY-pakket rondom jouw product? Samen ontwikkelen we een DIY-pakket helemaal naar jouw wens.

SPONSORING

Heb jij geen creatief / DIY product, maar sluit jouw product/merk wel aan bij de doelgroep van IMAKIN (vrouwen, 25-45 jaar, hoger segment)? Dan is sponsoring ook mogelijk!

Ik draag/gebruik jouw product dan tijdens een evenement, fotoshoot of in een video.

Jinske Verpalen IMAKIN

Kleding styling door Spruyt&Ko.