Over Imakin

Over Imakin

IMAKIN maakt do it yourself leuk en makkelijk met alles-in-één DIY-pakketten, de mooiste hobbymaterialen en een blog vol DIY inspiratie.

DIY-pakketten maken do it yourself makkelijk!

Zou je graag vaker creatief bezig zijn, maar komt het er steeds niet van omdat je geen tijd hebt? Of vind je het lastig de juiste materialen te vinden voor je DIY-project? IMAKIN maakt het je makkelijk met alles-in-één DIY pakketten.

Alle materialen en duidelijke stap-voor-stap instructies zitten in een handig DIY-pakket waarmee je meteen aan de slag kan. De meeste projecten zijn in 1-2 uur klaar en je hebt een resultaat waar je trots op kunt zijn! Zo maak je zelf je eigen unieke woondecoratie en modeaccessoires.

DE INSTRUCTIES ZIJN GEMAAKT VOOR BEGINNERS, DUS IEDEREEN KAN HET!
ECHT, OOK JIJ!

IMG 2954
verf imakin

Hobbymaterialen van goede kwaliteit

Als je zelf iets maakt, besteed je daar tijd, aandacht en liefde aan. Je wil dan ook graag lang plezier hebben van jouw zelfgemaakte masterpiece.

Daarom heeft IMAKIN de mooiste materialen met zorg voor jou geselecteerd. De materialen in de DIY-pakketten en de losse hobbymaterialen in de webshop zijn van goede kwaliteit en altijd on trend. Ik ben steeds op zoek naar nieuwe bijzondere materialen om jouw creativiteit te inspireren!

Voordat de materialen in het assortiment worden opgenomen, wordt de kwaliteit getest. Zo weet ik zeker dat bijvoorbeeld de porseleinstiften ook écht vaatwasserbestendig zijn.

IMAKIN werkt samen met zowel grotere kwaliteitsbedrijven als unieke kleine ontwerpers.

Design DIY-projecten

Het knutselfrutsel imago dat Do It Yourself altijd had, is in de afgelopen jaren gelukkig al wat veranderd. Met IMAKIN heb ik bewezen dat DIY zo veel moderner, stoerder en eigenwijzer kan!

Dat doe ik door DIY-projecten te ontwerpen die geïnspireerd zijn op de laatste woon- & lifestyle trends.

IMAKIN zorgt voor de inspiratie & benodigdheden en jij bent de ontwerper. Laat je inspireren op het blog en maak je eigen unieke woondecoratie voor in je huis, om zelf te dragen of om cadeau te doen. Iets dat je zelf gemaakt hebt, geeft je huis of outfit persoonlijkheid.

ALS JE EEN COMPLIMENTJE KRIJGT, KUN JE TROTS ZEGGEN: DANKJE, ZELF GEMAAKT!

IMG 1591
MarjanneMaakt VeraYveFotografie7474

Over Marjanne - eigenaar

Hoi, ik ben Marjanne, sinds aug. 2023 de nieuwe én trotse eigenaar van IMAKIN.

Vroeger was ik altijd creatief bezig. Honderden 3D-kaarten heb ik gemaakt (én verkocht) en ook toen al lagen er bij mij thuis doehetzelf-pakketten voor het maken van kaarsjes, zeepjes en armbandjes.

Een paar jaar geleden ben ik gestopt als leerkracht in het onderwijs en ontdekte ik (weer) hoe ontspannend het is om met je handen bezig te zijn. 

Ik begon met het geven van creatieve workshops onder ‘Marjanne Maakt‘. Dit doe ik nog steeds met veel plezier. Daarnaast begon ik met het samenstellen van DIY-pakketten. Toen Jinske mij vroeg of ik IMAKIN over wilde nemen, was de keuze snel gemaakt. Nu hoop ik nog meer mensen enthousiast voor het zelf maken!

Hoe leuk is het om een compliment te krijgen over iets wat je zelf gemaakt hebt? Je kunt dan echt trots zijn op je resultaat. 

Ik geloof in toegankelijke en moderne DIY-projecten die jouw creativiteit stimuleren, je iets nieuws leren of je gewoon een fijn momentje voor jezelf geven. Het is jouw me time, geniet ervan!

CREATIEF, ENTHOUSIAST & EIGENWIJS, EEN STUKJE VAN MIJ IN IMAKIN