INSPIRATIEBORDEN VOL LEUKE DIY-PROJECTEN
OM OOIT EENS TE MAKEN… OOIT…

We hebben ze allemaal, Pinterest borden vol met inspiratie voor leuke DIY-projecten om ooit eens te maken.. Ooit, ja, want door smoesjes als “geen tijd”, “waar moet ik de materialen vandaan halen?” en “dat kan ik toch niet” blijft het meestal hierbij. Heel jammer, want zelf iets maken is zo leuk!

IMAKIN heeft de oplossing: alles-in-één DIY-pakketten. Alle materialen en duidelijke stap-voor-stap instructies zitten in een handig pakket waarmee je meteen aan de slag kan. De meeste projecten zijn in 1-2 uur klaar en je hebt een resultaat waar je trots op kunt zijn!

DE INSTRUCTIES ZIJN GEMAAKT VOOR BEGINNERS, DUS IEDEREEN KAN HET! ECHT, OOK JIJ!

GÉÉN KNUTSELFRUTSEL, MAAR MODERNE DIY’S

Kanten randjes, strass, bloemetjes… knutselfrutsel! Do It Yourself kan zo veel moderner, stoerder en eigenwijzer! Dat bewijst IMAKIN met moderne DIY-projecten die geïnspireerd zijn op de laatste lifestyle & design trends.

IMAKIN zorgt voor de inspiratie & benodigdheden en jij bent de ontwerper. Maak je eigen unieke items voor in je huis, om zelf te dragen of om cadeau te doen. Iets dat je zelf gemaakt hebt, geeft je huis of outfit persoonlijkheid.

ALS JE EEN COMPLIMENTJE KRIJGT, KUN JE TROTS ZEGGEN: DANKJE, ZELF GEMAAKT!

GOEDE KWALITEIT MET AANDACHT GESELECTEERD

Als je zelf iets maakt, besteed je daar tijd, aandacht en liefde aan. Je wil dan ook graag lang plezier hebben van jouw zelfgemaakte masterpiece.

Daarom heeft IMAKIN de mooiste materialen met zorg voor jou geselecteerd. De materialen in de DIY-pakketten en de losse artikelen in de webshop zijn van goede kwaliteit en altijd on trend. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe bijzondere materialen om jouw creativiteit te inspireren!

Voordat de materialen in het assortiment worden opgenomen, wordt de kwaliteit getest. Zo weet ik zeker dat bijvoorbeeld de porseleinstiften ook écht vaatwasserbestendig zijn.

De meeste materialen komen uit Europa, maar sommige unieke artikelen importeer ik speciaal voor jou uit bijvoorbeeld de Verenigde Staten. IMAKIN werkt samen met zowel grotere kwaliteitsbedrijven als unieke kleine ontwerpers.

DIE UNIEKE LASTIG TE VINDEN MATERIALEN, HEEFT IMAKIN VOOR JOU GESELECTEERD

Jinske Verpalen - IMAKIN

OVER JINSKE – EIGENAAR IMAKIN

Fijne kleurtjes verf, mooie papiersoorten, glimmende metallics.. Ik ben verslaafd aan DIY materialen! Het liefst ben ik er de hele dag mee bezig.

In mijn vrije tijd was ik dan ook altijd al met creatieve projecten bezig. Wat, maakt niet uit: meubels opknappen, interieur/mode accessoires maken, naaien, haken&breien, grafisch ontwerp, illustratie etc. Dat daar ik daar nu mijn werk van heb kunnen maken is echt geweldig!

Het is zo leuk om een complimentje te krijgen over iets wat je zelf gemaakt hebt! Je kunt dan echt trots zijn op je resultaat. Dat gevoel gun ik anderen ook!

Ik geloof in toegankelijke en moderne DIY-projecten die jouw creativiteit stimuleren, je iets nieuws leren of je gewoon een fijn momentje voor jezelf geven. Het is jouw me time, geniet ervan!

Benieuwd naar mijn leven als creatief ondernemer? Volg mijn ‘stories’ op Instagram / Facebook, waarin je exclusieve kijkjes achter de schermen bij IMAKIN krijgt.

CREATIEF, ENTHOUSIAST & EIGENWIJS, EEN STUKJE VAN MIJ IN IMAKIN