KREADOE ONLINE 2021: ONLINE DIY EVENEMENT

De allereerste online Kreadoe van afgelopen najaar was zo’n leuk creatief feestje dat de organisatie heeft besloten om naast het fysieke evenement van 27 t/m 31 oktober dit jaar, ook een extra KreaDoe Online editie te organiseren in het voorjaar. In dit blog vertel ik je er alles over.

VOORPRET: TERUGBLIK ONLINE KREADOE 2020

Om alvast in de sfeer te komen – voorpret is de leukste pret – vertel ik je eerst even over hoe gezellig de eerste KreaDoe Online was.

Tijdens KreaDoe online kon je diverse workshops volgen, waren er interviews en demonstraties in de KreaDoe Lobby en kon je natuurlijk – net als altijd – shoppen!

Ik werd door de organisatie uitgenodigd om tijdens deze online editie een workshop te geven. Speciaal daarvoor ontwikkelde ik een nieuw DIY-pakket: Gezin in Stolp.

KREADOE ONLINE 2021: ONLINE DIY EVENEMENT

Tijdens de workshop heb ik laten zien hoe je het gezinnetje kunt versieren. Ook konden we via de chat met elkaar kletsen. Daardoor konden de deelnemers ideeën geven over hoe ik de figuren zou versieren. Ik vond het ontzettend gezellig en leuk om te doen!

KREADOE ONLINE 2021: ONLINE DIY EVENEMENT

KREADOE ONLINE 2021

KREADOE ONLINE 2021: ONLINE DIY EVENEMENT

Door het grote succes van de eerste online editie en alle enthousiaste reacties van de bezoekers, komt er – naast de fysieke KreaDoe van 27 t/m 31 oktober 2021 – ook een extra online editie dit voorjaar!

Van 28 t/m 30 mei kun je weer heerlijk DIY inspiratie opdoen. Ontdek je (nieuwe) favoriete creatieve hobby tijdens een van de vele workshops. Leer bekende creatievelingen beter kennen tijdens de live interviews & demonstraties in de lobby. Chat met andere bezoekers en shop je hobbymaterialen bij de digitale stands. En niet te vergeten, er zijn diverse winacties!

Op zaterdag 29 mei van 14:25-15:00 ben ik te gast in de KreaDoe Lobby. Tijdens dit live interview kun je mij alles vragen wat je over mij & IMAKIN wil weten. Ook geef ik dan meteen mijn beste tips & tricks voor houtbranden tijdens een live demonstratie.

Het hele programma van alle workshops en de interviews & demonstraties staat nu voor je klaar op de website van KreaDoe. Je kunt dus nu alvast je eigen programma samenstellen. Na KreaDoe Online kun je de workshops nog een maand lang terugkijken.

Voor €9,- krijg je alle drie de dagen toegang tot KreaDoe Online. Of maak gebruik van de voordelige combideal waarmee je korting krijgt als je ook direct een kaartje voor het fysieke evenement in oktober koopt. Tickets zijn nu te koop op de website van KreaDoe.

Dit blog is een samenwerking met KreaDoe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 512 reviews.