We mogen weer! KreaDoe 2021

Na 2 hele leuke online edities, die ontzettend leuk waren, is er over een paar weken weer een live KreaDoe! Voor mij is dit wel een hele bijzondere editie… Waarom lees je in dit blog.

workshop gezin in stolp imakin kreadoe 1

Toen KreaDoe vorig jaar niet door mocht gaan (we weten allemaal wel waarom), besloot de organisatie om het evenement voor de allereerste keer online te organiseren. Tijdens die eerste online editie gaf ik een workshop Gezin in Stolp waarvoor ik ook speciaal voor KreaDoe het bijpassende DIY-pakket ontwikkelde.

jinske kreadoe online 2021

Deze online editie was zo’n groot succes dat er eind mei nóg een extra online editie plaatsvond! Tijdens deze editie was ik te gast in de KreaDoe Lounge voor een interview en gaf ik een demonstratie houtbranden.

En hoewel deze online edities ontzettend leuk waren – want hé beter een online KreaDoe dan helemaal geen KreaDoe – ben ik toch wel heel blij dat we over een paar weken weer écht naar KreaDoe mogen!

KreaDoe is al meer dan 30 jaar het grootste DIY evenement van de Benelux. Honderden deelnemers laten je de nieuwste trends zien op het gebied van zelfmaken. Voor bijna iedere creatieve hobby is er wel inspiratie & materialen te vinden: haken, breien, woonaccessoires maken, sieraden, bakken, handlettering etc.

En eerlijk is eerlijk, je komt vast niet alleen naar KreaDoe voor inspiratie. Als je thuiskomt wil je natuurlijk meteen lekker creatief aan de slag met alle ideeën die je hebt opgedaan. Dus bij de meeste stands kun je ook meteen de benodigdheden voor je nieuwe DIY-project shoppen! Vaak met aantrekkelijke beursaanbiedingen.

KreaDoe is van 27 t/m 31 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

Bestel je ticket voor KreaDoe

Jinske van IMAKIN op KreaDoe 2021

Toen de organisatie van KreaDoe hoorde dat ik bezig was met een tweede boek, nodigden ze mij meteen uit om een boeklancering tijdens KreaDoe te doen. Ontzettend leuk natuurlijk! Alleen moest ik daardoor wel zorgen dat mijn boek 2 weken eerder klaar was dan in eerste instantie gepland. Zoals je al kunt raden, is dat gelukt!

Dus tijdens KreaDoe 2021 lanceer ik mijn nieuwe boek ‘Doe het lekker duurzaam!’ Je kunt me daarom iedere dag van 10:00-11:00 vinden in de Influencer Spot om mijn boek te signeren (je kunt het ter plekke kopen) en al je vragen te beantwoorden over het opknappen van kringloopvondsten.

dhld mockup vierkant
jinske schilderen imakin krijtverf

De rest van de tijd op KreaDoe sta ik in de stand van Royal Talens om productdemonstraties te geven met de nieuwe IMAKIN x Royal Talens krijtverf producten en geef ik hier ook dagelijks een workshop ‘Kringloopgeluk‘. Hierover vertel ik later meer!

Ik heb heel veel zin om je eindelijk weer live te kunnen ontmoeten. Zie ik je tijdens KreaDoe?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 506 reviews.