VERSLAG DIY&DRINKS – LANCERING IMAKIN DIY SELECTION

Na een jaar van voorbereidingen was het gisteren zo ver: de lancering van de nieuwe IMAKIN productlijn. Om dat te vieren organiseerden we een feestje: DIY&DRINKS. In dit blog een fotoverslag en vertel ik je natuurlijk alles over de nieuwe collectie.

DIY & DRINKS

1 12
2 11
3a
3 11
Al een uur van tevoren stonden de eerste enthousiaste DIY-ers al voor de deur! Wat ik heel bijzonder vond is dat er mensen helemaal uit Limburg, Friesland, Rotterdam enz. waren gekomen speciaal voor IMAKIN!
Toen de deur uiteindelijk om 13.30 open ging, werden de eerste 25 gasten ontvangen met een leuke goodiebag.
4 10
4a
5 10
6 9

We begonnen het programma met een trendlezing. Hierin liet ik zien hoe je dé lifestyle trends van nu kunt vertalen in Do It Yourself projecten. (Binnenkort zal ik de trendpresentatie in een blog zetten)

7 9
8 5
9 4

Tijdens de trendlezing werd ook het DOE HET LEKKER ZELF! Magazine gepresenteerd. In het magazine staan 10 hele leuke, moderne DIY tutorials gebaseerd op de lifestyle trends van nu.

Handig: de meeste materialen die in de DIY-projecten uit het magazine gebruikt worden, kun je vinden in de webshop. Je krijgt het magazine gratis bij een bestelling vanaf €25,-.

10 2

Na de trendlezing mochten de deelnemers lekker zelf aan de slag. Ze konden 3 verschillende workshops volgen: tekstarmband, leren sleutelhanger kwastje of een wollen wall hanging maken.

11 1
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25

De bezoekers kregen ook een exclusief voorproefje van de nieuwe productlijn. En er werd meteen ook al flink geshopt!

26
27
28
29
30

IMAKIN DIY SELECTION

31
32
33

De reden voor het feestje was de lancering van de nieuwe productlijn. Speciaal voor jou ben ik op zoek gegaan naar unieke, lastig te vinden DIY materialen: de IMAKIN DIY SELECTION. Een collectie met de mooiste materialen, van de beste kwaliteit én altijd on trend.

In het assortiment vind je mooie blanco materialen die zelf naar eigen smaak kunt versieren, bijvoorbeeld een houten huisje of kartonnen opbergdoos. Ook zijn er goede basismaterialen zoals verschillende soorten verf, stiften en lijm. Daarnaast vind je unieke, lastig te vinden materialen, zoals slagstempels, porseleinstickers en toffe strijkapplicaties. Kortom, alles wat je nodig hebt voor jouw moderne DIY project!

Voor (bijna) alle materialen uit de DIY SELECTION heb ik een tutorial gemaakt. Een deel ervan vind je in het DOE HET LEKKER ZELF! Magazine en de rest vind je op www.imakin.nl/diyinspiratie. Daar voegen we natuurlijk steeds nieuwe DIY tutorials aan toe. En om het helemaal makkelijk te maken, kun je in de webwinkel shoppen op DIY-project.

Laat je inspireren door de leuke tutorials en geef er vooral je eigen draai aan! Vergeet ook niet je resultaat te delen met #deeljeDIY en tag @imakinNL zodat ik jouw resultaat kan zien.

Veel DIY-plezier met de nieuwe IMAKIN DIY SELECTION!

Een reactie op “VERSLAG DIY&DRINKS – LANCERING IMAKIN DIY SELECTION

  1. Pingback: OVERZICHT 5 JAAR IMAKIN + WIN €50,- SHOPTEGOED - IMAKIN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 507 reviews.