INTRODUCTIE STAGIAIRE ROMANA

1

Hallo! Mijn naam is Romana Miltenburg, en ik ben sinds kort begonnen als stagiaire bij imakin. Ik ben 23 jaar oud, en ben net de trotse bezitter van mijn diploma voor de opleiding communicatie en media design. Verder woon ik samen met mijn vriend en twee hondjes in een klein dorpje vlakbij Utrecht.

Mijn hobby’s zijn turnen, fotografie, DIY en media. Ik kan uren achter de laptop zitten om allerlei blogs te bekijken of pinterest af te speuren. Naast alle online dingen vind ik het ook heerlijk om met de Flow op de bank te kruipen.

Tijdens mijn afstuderen viel mijn oog op de stagevacature van imakin. Wat een leuke stage! Alleen hoefde ik voor mijn opleiding geen stage meer te lopen. Tocht maar gereageerd en hier ben ik dan, de nieuwe stagiaire van imakin. Dit is voor mij een erg leuke plek om werkervaring op te doen.

Wat dingen die ik de komende tijd zal gaan doen is het bijhouden van social media, het schrijven van blogs, aanpassingen op de website doorvoeren, en daarnaast helpen met de dagelijkse dingen die bij de imakin webshop horen. Ook het ondersteunen op evenementen hoort hierbij. Mijn allereerste dag van de stage viel dan ook gelijk samen met de showUP.

Jullie zullen mijn naam regelmatig voorbij zien komen onder blogs en op social media. Nu hebben jullie een beetje een beeld wie hier achter zit. Heb je nog vragen, stel ze dan gerust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 509 reviews.