IMAKIN VOOR HET EERST OP SHOWUP

1

Afgelopen weekend was het zo ver: IMAKIN stond voor het eerst op showUP! Ik had de tradeshow de jaren ervoor al wel als bezoeker bezocht, maar deze keer had ik zelf een stand. showUP is een tradeshow waar retailers nieuwe producten voor hun winkel kunnen ontdekken en hun nieuwe assortiment komen inkopen.

2

Al maanden vantevoren was ik bezig met de voorbereiding: hoe moest m’n stand eruit zien? wat moest er in de brochure komen? welke DIY-pakketten wil ik wel (en welke niet) presenteren? Ik dacht: ik kan maar 1x een eerste indruk maken, dus het moet wel meteen goed!

3

Op showUP vind je de mooiste producten in de categorie home & gift. Van kussenhoezen tot kaarten en van sieraden tot vazen. En alles écht van hoog niveau. Voor bezoekers dus dé beurs om inspiratie op te doen en producten in te kopen.

4
5

Van te voren wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten van showUP. Ik wist natuurlijk al wel dat veel klanten enthousiast zijn over de IMAKIN DIY-pakketten doordat ik regelmatig op markten sta. Maar zouden de retailers dat ook zijn? Toch spannend..

Maar wat een leuke reacties kreeg ik tijdens de beurs! Ik heb echt staan glunderen van trots van alle enthousiaste reacties, leuke gesprekken en mooie complimenten.

Er zijn een heel aantal winkels die IMAKIN DIY-pakketten hebben ingekocht, dus binnenkort zul je ze bij jouw in de buurt vast tegenkomen! Van Terschelling en Deventer tot Utrecht en Amsterdam.

6

Tijdens showUP waren er diverse lezingen voor de bezoekers, waaronder een trendlezing van Jan Agelink (Jan Trendman). Naar aanleiding van deze lezing zijn er trendpresentaties gemaakt. Het IMAKIN DIY-pakket Dromenvanger was daarvoor geselecteerd!

Wil jij ook imakin DIY-pakketten verkopen? Kijk voor meer informatie op de wholesale website.

3 reacties op “IMAKIN VOOR HET EERST OP SHOWUP

  1. Pingback: OVERZICHT 5 JAAR IMAKIN + WIN €50,- SHOPTEGOED - IMAKIN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 507 reviews.