DIY MET MIJ: Botanische lijntekening op de muur

Imakin

Ik vind het altijd heerlijk ontspannend om video’s te bekijken waarin iemand iets tekent, schrijft of maakt. Dat inspireerde mij tot het maken van deze ‘DIY met mij video’s’. Het zijn geen stap-voor-stap DIY tutorials zoals je van mij gewend bent, maar ontspannende sfeervideos waarin je mij aan het werk ziet. Hopelijk kan ik je hiermee inspireren zelf ook vaker creatief aan de slag te gaan.

Al van jongs af aan was tekenen een van mijn grootste hobby’s. Uren kon ik me vermaken met mijn (kleur)potloden. Al doe ik het nu veel minder vaak, nog steeds vind ik het heel fijn om te doen. Door te tekenen maak ik mijn hoofd leeg!

In deze eerste DIY met mij video laat ik je zien hoe ik een botanische lijntekening op mijn muur schilderde.

DIY MET MIJ VIDEO

Gebruikte materialen: (met water verdunde) zwarte acrylverf en een penseel.

Imakin
IMG 5134

De tekening die ik maakte is geïnspireerd op de prachtige muurschildering van Maartje van den Noort op de VTwonen & design beurs. Al een hele tijd ben ik fan van haar illustraties en vorig jaar volgde ik bij haar een workshop bloemen tekenen. Een van de belangrijkste dingen die ik leerde was gewoon durven direct met fineliner te tekenen en niet eerst eindeloos met potlood schetsen. Want, zo vertelde ze, “de natuur is ook niet perfect”. Met dat in mijn achterhoofd schilderde ik deze botanische lijntekening direct op mijn muur, zonder eerst te schetsen!

Imakin
Imakin

Ik ben heel blij met het eindresultaat. Het is echt een mooie binnenkomer in mijn hal en het past perfect bij de rest van mijn interieur.

Wil jij ook vaker creatief aan de slag? Schrijf je in via onderstaand formulier en ik stuur je 2 video’s waarin ik je help vaker creatief aan de slag te gaan en ik laat je zien hoe je DIY-project nooit mislukt!

Een reactie op “DIY MET MIJ: Botanische lijntekening op de muur

  1. Pingback: GEOMETRISCH SCHILDERIJ MET VERFRESTJES & KLEURTESTER - IMAKIN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 506 reviews.