DIY macramé tuinslinger met katoenen linten

Een macramé slinger voor in mijn tuin stond al een tijdje op mijn ‘DIY lijstje’, maar met die lelijke, grauwe tuin die ik had zou het – zoals mijn basisschoolmeester zei – letterlijk een ‘vlag op een strontschuit’ zijn. Nu het Project Tuin Vergroenen bijna klaar is, kan ik een tuinslinger wel een mooi plekje geven. Dus ik ging aan de slag!

DIY-pakket Tuinslinger / Feestslinger | IMAKIN
DIY-pakket Tuinslinger | IMAKIN
DIY-pakket Tuinslinger | IMAKIN
DIY-pakket Tuinslinger | IMAKIN

Met macramé garen, houten kralen en katoenen linten maakte ik deze mooie tuinslinger met een bohemian uitstraling. En IMAKIN zou IMAKIN niet zijn, als ik er niet een DIY-pakket van zou maken, zodat jij ook een gezellige slinger kan maken voor in jouw tuin (of balkon, of gewoon binnen!).

DIY-pakket Tuinslinger | IMAKIN

DIY-pakket Tuinslinger

Het DIY-pakket Tuinslinger bevat alle benodigde materialen en een stap-voor-stap instructiekaart met video. De materialen in het DIY-pakket zijn helemaal natuurlijk. Het macramé garen is van 100% gerecycled katoen, de kralen zijn van onbehandeld hout en de linten zijn van katoen en jute. Vooral het lint met “handmade” vind ik een leuke toevoeging aan de tuinslinger.

DIY-pakket Tuinslinger / Feestslinger | IMAKIN
DIY-pakket Tuinslinger / Feestslinger | IMAKIN

Voor het maken van de macramé vlaggetjes heb je maar een paar verschillende basisknopen nodig, welke stap-voor-stap worden uitgelegd in een video. Dit DIY-pakket is dus ook heel geschikt voor beginners.

Omdat je de slinger zelf maakt, kun je hem net zo lang maken en indelen zoals jij wil. Het voorbeeld heeft 10 macramé vlaggetjes en is ongeveer 3 meter lang, maar je hebt genoeg garen voor 15 vlaggetjes.

DIY-pakket Tuinslinger / Feestslinger | IMAKIN

Het duurzame macramé garen in het DIY-pakket is van de beste kwaliteit en heerlijk zacht. Je hebt ook nog eens de keuze uit 11 verschillende kleuren macramé garen, zodat de slinger helemaal bij jouw tuin of huis past.

in 11 kleuren

DIY-pakket Tuinslinger

Maak deze decoratieve tuinslinger met macramé vlaggetjes, houten kralen en katoenen linten. De combinatie van natuurlijke materialen en de macramé techniek geeft deze slinger een bohemian uitstraling en maakt van jouw tuin een feestje. Zomer voorbij? Hang de slinger in je huis voor een feestelijke decoratie.

Omdat je de slinger zelf maakt, kun je hem net zo lang maken en indelen zoals jij wil. Het voorbeeld heeft 10 macramé vlaggetjes en is ongeveer 3 meter lang.

Artikelnummer: DIY220701 Categorieën: , Tag:
34.95

Inhoud DIY-pakket Tuinslinger

  • 100 m duurzaam macramé garen (kleur naar keuze)
  • 3 soorten lint (off-white jute, katoenen kant en katoen ‘handmade’)
  • 10 houten kralen
  • stap-voor-stap instructiekaart

Verder nodig: schaar, meetlint en kam.

duurzaam macrame garen kleuren IMAKIN

Zomer voorbij?

DIY-pakket Tuinslinger / Feestslinger | IMAKIN

Om zo lang mogelijk plezier te houden van je slinger, kun je deze na de zomer het beste naar binnen halen. Geef hem een mooi plekje in huis of gebruik de slinger voor een feestelijke versiering voor bijvoorbeeld een verjaardag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 506 reviews.