DIY IETS LIEFS + GIVE AWAY

Nu we elkaar even niet kunnen zien, kunnen we een ander natuurlijk wel laten weten dat we aan hem/haar denken. Zeker met bijvoorbeeld een verjaardag is het leuk om iets liefs op te sturen. In dit blog deel ik DIY 5 ideeën om iets liefs voor een ander te maken.

#1. ZELFGEMAAKTE KAART

Een kaartje sturen is misschien wel het makkelijkst wat je kan doen.
Je kunt op allerlei manieren zelf kaarten maken. Je kunt een kaart bestempelen, handletteren en/of geef hem een glimmend laagje met transferfolie.
Nieuw in de webshop zijn de houten ansichtkaarten die je kunt beschilderen of houtbranden.

#2. TEKSTARMBAND

tekstarmband loved imakin
tekstarmband beautiful imakin

Geef een armband met een persoonlijke boodschap. Ik maakte dit armbandje voor een vriendin. Aan de buitenkant staat “I am loved” en aan de binnenkant heb ik nog wat mooie eigenschappen van haar gestempeld, zoals “beautiful”, “strong” en “kind”. Op deze manier weet ze altijd hoe bijzonder ze is. In dit blog laat ik je zien hoe je zulke armbandjes kunt maken.

#3. ZELFGEMAAKTE ZEEP

Zeepjes zijn niet alleen leuk om te maken, maar het zijn ook nog eens hele leuke cadeautjes. Je kunt ze helemaal naar eigen smaak samenstellen door de vormen te kiezen, geuren, kleuren en vullingen. En met de gietlabels kun je er ook nog eens leuke teksten in gieten. Alle materialen om je eigen zeepjes te maken vind je in de webshop.

#4. SLINGER MET KLEIHANGERS

kleihaner fotoslinger sfeer

Deze slinger met foto’s en kleihangers maakte ik als bruiloft DIY project, maar omdat je hem helemaal kunt personaliseren is hij natuurlijk ook heel leuk voor bijvoorbeeld opa en oma! Maak dan in plaats van sterren & manen bijvoorbeeld hartjes met een tekst en gebruik foto’s van de (klein)kinderen om deze slinger te maken. In de video op dit blog laat ik je stap-voor-stap zien hoe je hem ook kunt maken (incl. gratis printable!). De kleihangers zijn ook heel leuk om los te gebruiken als cadeaulabel.

#5. BESTEMPELDE KAARSEN

Wist je dat je met stempels ook kaarsen kunt bestempelen? Op die manier kunt je kaarsen helemaal versieren naar je eigen smaak (of de smaak van de ontvanger natuurlijk). Tip: dinerkaarsen passen door de brievenbus.

GIVEAWAY: #DASLIEFGOODIEBOX

IMG 9107

Ook ik wilde iets liefs doen in deze gekke tijd. Dus toen ik door Flavourites en Plein Publique werd benaderd om mee toen met een goodiebox actie voor mensen die geraakt zijn door de Corona crisis en juist nú een hart onder de riem verdienen, zei ik natuurlijk meteen ja!
Samen met meer dan 35 andere ondernemers maakten ze 100 fantastische goodieboxen met fashion items, stationery, sieraden, woondecoratie etc. Ook ik heb in 50 van de boxen een leuk DIY cadeautje gedaan!
Op de website van FlavouritesPlein Publique vind je meer informatie over de goodiebox en de lieve ondernemers die mee hebben gedaan. Iemand nomineren kan t/m 27 april via dit Facebook bericht of dit Instagram bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 509 reviews.