EEN MOOIE MIJLPAAL

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik ontzettend dankbaar ben voor alle bestellingen die ik iedere dag mag ontvangen. Dankjewel!
Het is echt fantastisch dat ik door mijn passie met je te delen, je kan inspireren (vaker) creatief aan de slag te gaan. En doordat ik mijn inspiratie (meestal gratis) met je deel, jij dan vervolgens de benodigde materialen in mijn webshop koopt. (Dat is namelijk hoe ik mijn geld verdien en waarmee ik mijn hypotheek moet betalen) Ik pak de bestellingen daarom ook met heel veel liefde in.

quote celebrate milestones

Nu is het zo dat ik op dit moment vaak de hele middag alleen maar bestellingen aan het inpakken ben. En hoe dankbaar ik ook ben voor die bestellingen (zie hierboven), dan blijft er voor mij weinig tijd meer over om andere dingen in mijn bedrijf te doen, zoals nieuwe DIY-pakketten ontwikkelen, DIY tutorials maken en meer strategische taken.⁠

Dat is waarom ik heb besloten om het verwerken van de webshop bestellingen per 11 mei uit te besteden aan Sipack Fulfilment.⁠ Dit is iets waar ik eigenlijk al 2 jaar naartoe aan het werken ben, dus voor mij echt een belangrijke mijlpaal in mijn bedrijf!

Lang verhaal kort: de voorraad gaat dus verhuizen, maar ik wil niet alles meenemen. Een aantal artikelen gaan uit het assortiment en deze mogen nu voor een mooi prijsje weg. In de webshop vind je nu een categorie ‘opruiming’ met fijne kortingen! Help je mee opruimen?

WAT VERANDERT ER & WAT BLIJFT HETZELFDE

imakin atelier jinske jan2019

Het belangrijkste verschil is dat vanaf 11 mei de webshop bestellingen dus niet meer door mij persoonlijk worden ingepakt. De dames van Sipack zullen dit met veel liefde en aandacht van mij overnemen. Dus je kunt nog steeds de beste service verwachten.

De belofte “op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis”* verandert ook niet. Je bestelling wordt dan nog diezelfde dag verzonden. *Meestal heb je je bestelling dan de volgende dag in huis, maar ik kan het natuurlijk nooit 100% garanderen omdat ik hierin afhankelijk ben van PostNL.

Wat wel verandert is dat er een minimaal bestelbedrag van €10,- zal worden ingesteld in de webshop. Dat is nodig, omdat ik anders op kleine bestellingen geld toe zou moeten leggen. De gratis verzending vanaf €50,- (in NL, B en D), blijft hetzelfde!

Het IMAKIN Atelier blijft nog steeds mijn werkplek en ook de workshops zullen hier nog steeds plaatsvinden. Het zal straks alleen niet meer mogelijk zijn om daar te komen shoppen of je bestelling af te halen. Simpelweg omdat dan de voorraad bij Sipack zal liggen. Straks is alleen een selectie van de DIY-pakketten en mijn boek te koop in het atelier (op afspraak).⁠ Gelukkig kun je wel een paar keer per jaar live bij me shoppen op evenementen als Creative Life!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 512 reviews.