De leukste DIY’s voor je interieur:

Ben jij ook zo gek op een mooi interieur? En staat jouw huis ook vol met de leukste DIY’s? Dan wil je vast ook dat je huis en je interieur bij diefstal of andere schade vergoed wordt. Met een woonverzekering zoals een inboedelverzekering weet je zeker dat bij bijvoorbeeld diefstal je interieur vergoed wordt.

Voor de creatievelingen die gek zijn op interieur zijn dit de leukste DIY’s.

koffie tafel pallet

Een spel op tafel

Leuk voor in bijvoorbeeld een studentenhuis, een mancave of een tienerkamer: als je een mooie tafel hebt staan met een enigszins verweerd tafelblad, kun je deze tafel opleuken door een bord van een bordspel op het tafelblad te schilderen. Ideale voorbeelden hiervan zijn onder andere Kolonisten van Catan, Mens Erger je Niet of Monopoly. Simpele items in huis, zoals wasknijpers, kunnen makkelijk als pionnen dienen. Vergeet niet het tafelblad even goed te witten voordat je er met verf een spelbord op schildert. Zeker zijn dat je mooie meubels vergoed worden bij schade of verlies? Klik hier voor meer info over de inboedelverzekering.

Groentekistjes

Ken je van die ouderwetse groentekistjes waar op de markt vaak groente en fruit in ligt? Vraag op de markt eens of ze over hebben of ga online op zoek, want groentekistjes zijn de ideale items om je interieur mee op te fleuren. Zo kun je ze bijvoorbeeld op de grond zetten als een boekenkastje, of hang ze met een spijkertje aan de muur en zet er leuke spulletjes in.

Beschilder je meubels

Houten meubels kun je gemakkelijk opfleuren door ze te beschilderen. Zorg dat het hout goed geschuurd is en zet er eerst een mooie laag grondverf overheen. Vervolgens kun je je hout schilderen in een kleur naar keuze. Je kunt hier een laklaag overheen zetten, of met spuitverf nog wat mooie patronen op je hout schilderen. Hier kun je sjablonen voor gebruiken. Knip een mooie vorm uit in papier en spuit hier de verf overheen. Ook kun je online of in de hobbywinkel standaard sjablonen kopen.

Werk met pallets

Voor een speelse look in huis kun je van alles doen met pallets. Je weet wel, de pallets die veel in magazijnen of op boerderijen gebruikt worden. Schuur de palets goed op, zodat je geen splinters krijgt van je mooie nieuwe meubelstuk, en schilder ze eventueel mooi. Vervolgens kun je ze bijvoorbeeld gebruiken als bed, door er simpelweg je matras bovenop te leggen, of gebruik twee opgestapelde pallets als industrieel ogend bijzettafeltje. Koop hiervoor nog een spaanplaat die je als tafelblad bovenop de palets kunt vastschroeven.

Door artikelen zoals dit te plaatsen, kan ik in mijn levensonderhoud voorzien en je blijven inspireren met mijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 507 reviews.