5 DIY PAASDECORATIES (DIE NA PASEN OOK NOG LEUK ZIJN IN HUIS)

Pasen wordt dit jaar voor veel mensen waarschijnlijk minder feestelijk dan normaal. We moeten het dit jaar thuis vieren, alleen of met ons eigen gezin. Een goede reden dus om het in huis extra gezellig te maken. In dit blog deel ik 5 DIY ideeën voor Paasdecoraties, die na Pasen ook nog leuk zijn in huis.

Maak je ontbijttafel met Pasen gezellig met kaarsen op tafel. Wist je dat je met gewone stempels ook kaarsen kunt bestempelen? In dit blog laat ik je stap-voor-stap zien hoe je dat doet.

Één ei is geen ei. Een ei hoort erbij met Pasen. Deze eierdopjes maakte ik een paar jaar geleden, maar ik gebruik ze nog steeds. In dit blog laat ik je zien hoe jij ze ook kunt maken.

Vorige week liet ik je op het blog zien hoe je van een restje zelfdrogende klei deze mooie standaards met droogbloemen kan maken. Verspreid ze over de ontbijttafel en je hebt meteen een feestelijke sfeer.

Deze kaarsenvaasjes zijn ontzettend veelzijdig wat styling betreft. Doordat je zelf de kleilabels maakt, kun je variëren in vorm en de tekst die je gebruikt. De vaasjes zelf kun je vervolgens gebruiken als kandelaar of als bloemenvaasje. Ze staan gezellig op de ontbijttafel, maar na de Pasen ook heel leuk in huis in combinatie met een boomschijf.
Het DIY-pakket Kaarsenvaasjes bevat alle benodigdheden om je eigen exemplaren te maken.

Macramé is helemaal terug van weggeweest. Volgende week laat ik je op het blog zien hoe je 3 soorten macramé sleutelhangers kunt maken. Deze variant is ook erg leuk als Paashanger in de Paastak!

Heb je nog niet genoeg inspiratie voor Paasdecoratie? In dit blog laat ik je nog 3 leuke DIY ideeën voor zelfgemaakte Paasversieringen zien.

Welk versieringen maak jij voor Pasen? Deel je resultaat met #deeljeDIY en tag IMAKIN op FacebookInstagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *