MOEDERDAG: HET ALLERLIEFSTE CADEAU IS ZELFGEMAAKT – 10 DIYS

Vroeger maakte je op school voor Moederdag een mooie tekening of knutsel. Je moeder was altijd ontzettend blij met jouw creatie. Nu je ouder bent, geef je je moeder lekkere chocolade, een bloemetje of leuk dagje uit. Maar is het niet zoveel leuker om weer iets zelfgemaakts te geven? In dit blog 10 leuke ideeën om zelf je Moederdag cadeau te maken.

1. TELEFOONHOESJE MET BLOEMEN

etsyhowto-diy-howto-iphonecase-pressedflowers-finishedIn plaats van die standaard bos bloemen, kun je ook de bloemen gebruiken om een telefoonhoesje te versieren. Op het blog van Etsy staat stap-voor-stap hoe je dit doet.

2. COLOUR BLOCK KAARS

Crayon-13-Rows-645x430Zijn zie niet prachtig? Deze colour block kaarsen. Haal je oude waskrijtjes uit de kast en maak deze mooie kaarsen voor je moeder. Op Brit+Co staat hoe het moet.

3. MAMA MOK

mother's day mugsElke dag als je moeder haar kop thee drinkt, zal ze aan jou denken met deze toffe mok. Hoe je er zelf een kunt maken, staat op het blog van Maiko Nagao.

4. THEEZAKJES

heartteabag1-640x960Deze zelfgemaakte theezakjes passen perfect bij het vorige cadeau in dit blog. Naai theezakjes met je favoriete thee met de instructies van Honestly Yum.

5. HUISJE MET LICHT

casita portavelas 6Dit cadeau is helemaal in de huisjes-trend. Op La Chica De La Casa De Caramelo staan de instructies in het Spaans, maar met de foto’s kom je al een heel eind. De klei die je nodig hebt is zelfdrogende / zelfhardende modelleerklei.

6. SPA IN EEN POTJE

Spa In A Jar

Niets is lekkerder dan een spa dagje in eigen huis. Doe een lekker gezichtsmaskertje, scrub, bodylotion etc. in een grote glazen pot. Receptjes voor de scrubs en een printable van de etiketjes vind je op The Gunny Sack.

7. PLANTENLABELS

DIY_garden_markers4Houdt jouw moeder ook van tuinieren? Maak deze stylish planten labels voor haar die zie bij haar plantjes en kruiden kan zetten. Supersimpel! De instructies staan op Wit&Whistle.

8. NOTITIEBOEKJE

notebooksMoeders schrijven altijd alles op: recepten, boeken die ze nog willen lezen, films die ze nog willen zien, dingen die ze niet moeten vergeten enz. Maak daarom voor haar een notitieboekje van een mooi stukje papier. Op A Beautiful Mess staat de DIY tutorial.

9. HANDWARMERS
hand-warmer-valentines

Heeft jouw moeder ook altijd koude handen? Dat is nu voorbij met deze leuke handwarmers. Je maakt ze eenvoudig zelf met de instructies van Reann Kelly.

10. MOEDERDAG POSTER

moederdag blogbeelden4

Weinig tijd? Print 1 van de 3 toffe Moederdag posters van Moodkids uit en lijst deze in. In 5 minuutjes klaar!

AAN DE SLAG

Als je het jezelf helemaal makkelijk wilt maken, gebruik je een IMAKIN DIY-pakket om een cadeau voor je moeder te maken. Ze wordt vast heel blij van een door jou gestempeld kussenhoes of een zelfgemaakte plantenhanger.

kussenhoes

geoplanter

GEEF EEN IMAKIN DIY-PAKKET CADEAU

Een imakin DIY-pakket zelf is natuurlijk ook al een ontzettend leuk cadeau. Het is iets wat ze vast nog niet heeft en waarmee ze zelf lekker een momentje voor haarzelf krijgt.

Bekijk alle IMAKIN DIY-pakketten in de webshop.

2 replies on “MOEDERDAG: HET ALLERLIEFSTE CADEAU IS ZELFGEMAAKT – 10 DIYS

Geef een reactie