5 DIY IDEEËN VOOR MOEDERDAG + 8x CADEAU INSPIRATIE

Waar is de tijd gebleven dat je op school voor Moederdag een mooie tekening of knutsel maakte? Het blijft toch altijd leuk om iets zelfgemaakts cadeau te doen. In dit blog 5 DIY tutorials én 10 cadeautips; een cadeautje voor Moederdag kopen was nog nooit zo makkelijk!

#1. MOEDERDAG MOK

mok sandra

Kies een leuke quote en schrijf deze met een porseleinstift op een mok. Ook mooi: een monogram mok. Bekijk de stap-voor-stap tutorial.

#2. MOEDERDAG KAART

2

De mooiste kaart maak je zelf door met een zelfgesneden stempel een afdruk te maken. Daarna kun je iedere tekst die je wil toevoegen. Hoe je makkelijk je eigen stempels kunt maken, lees je in dit blog.

#3. BETONNEN HUISJE

3

Bij je moeder op visite gaan voelt toch altijd als thuiskomen. Laat haar dit zien met dit mooie huisje van beton. Je kunt er tijdens het maken ook waxinelichthouders in drukken om er een kandelaar van te maken. Bekijk de DIY tutorial.

#4. ONTBIJTKOM

4

Iedere ochtend bij het ontbijt zal je moeder aan je denken met deze mueslikom. Je maakt hem door porseleinstickers op de kom te plakken. De stap-voor-stap werkinstructie vind je hier.

#5. CADEAUDOOSJE

5

De mooiste cadeaus komen in een klein doosje. Beplak een blanco doosje met een mooi decoupagepapier voor een feestelijk effect. Hoe je het decoupagepapier het beste kunt aanbrengen, lees je hier.

8X CADEAUIDEEËN VOOR EEN CREATIEVE MOEDER

Je moeder is vast en zeker blij met een (of meer) van deze cadeautjes waar ze lekker zelf creatief mee aan de slag kan.

6

Papierblok Confetti

7

Fotolijst Dubbelglas

8

Cadeauset Transferfolie

9

DIY-pakket Handlettering

10

Cadeauset Stempelen

11

Porseleinstickers Cactus

12

Plakbandhouder

13

Masking Tape

Als je nu nog niet genoeg inspiratie hebt voor Moederdag, weet ik het ook niet meer… Alhoewel, twee jaar geleden verzamelde ik 10 lieve Moederdag DIYs op dit blog.

Een hele fijne Moederdag gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 507 reviews.