BOEK UPDATE: DOE HET LEKKER DUURZAAM!

Twee weken geleden vertelde ik in dit blog al dat er een tweede IMAKIN boek komt. In dit blog vertel ik je waar het boek over gaat en laat ik je zien hoe het eruit gaat zien.

fles kandelaar banner scaled 2

Afgelopen weken kon je op social media al meeraden naar de titel en het thema. De meest genoemde titel was “Doe het lekker samen!” en de thema’s die werden genoemd waren bijvoorbeeld ‘cadeau’s’, ‘thuis’ en ‘natuur’.

Mijn eerste boek heet ‘Doe het lekker zelf!’ en bevat 30 DIY-projecten in allerlei verschillende categorieën. Mijn tweede boek heeft één duidelijk thema, namelijk: duurzame woonstyling. Het heet daarom ook “Doe het lekker duurzaam!”.

doehetlekkerduurzaam boek sfeer banner scaled 2

In het boek neem ik je mee in hoe je je huis op een duurzame(re) manier kunt stylen. Want waarom zou je alles nieuw kopen als je het ook zelf kunt maken of tweedehands kunt vinden?

Ik deel mijn beste tips voor kringloopshoppen met je en laat je zien hoe je die kringloopvondsten op een originele manier kunt aanpassen, zodat ze helemaal bij jouw interieur passen.

Natuurlijk vind je in nieuwe mijn boek ook genoeg DIY inspiratie. Er staan maar liefst 30 DIY-projecten in!

doe het lekker zelf sfeer
9789043923156 Doe het lekker duurzaam 3d 1

Dit tweede boek is echt een zusje geworden van het eerste boek. De voorkant heeft een zelfde opzet, maar dan met wat kleine aanpassingen. En niet te missen: een andere kleur!

Als je goed kijkt, zie je op de voorkant ook alvast 3 van de DIY-projecten die je in het boek terugvindt.

Ik ben heel benieuwd naar wat je van het thema vindt en hoe je de voorkant eruit vindt zien. Laat je het hieronder weten in een reactie?

PRE-ORDER AANBIEDINGEN

Doe het lekker duurzaam! – IMAKIN boek

In het boek ‘Doe het lekker duurzaam!’ neem ik je mee in hoe je je huis op een duurzame(re) manier kunt stylen. Want waarom zou je alles nieuw kopen als je het ook zelf kunt maken of tweedehands kunt vinden?

Ik deel mijn beste tips voor kringloopshoppen met je en laat je zien hoe je die kringloopvondsten op een originele manier kunt aanpassen, zodat ze helemaal bij jouw interieur passen.

Natuurlijk vind je in mijn nieuwe boek ook genoeg DIY inspiratie. Er staan maar liefst 30 DIY-projecten in!

Artikelnummer: 9789043923156 Categorieën: , , ,
22.50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 506 reviews.