WORKSHOP GEZIN IN STOLP TIJDENS KREADOE ONLINE

KreaDoe is al 30 jaar het grootste DIY event van de Benelux, maar dit jaar is het een hele bijzondere editie. In dit blog vertel ik je er alles over.

KREADOE 2020: ONLINE EDITIE

Als creatieveling heb je vast al wel van KreaDoe gehoord en de kans is groot dat je KreaDoe ook al weleens bezocht hebt. Zelf schreef ik al eens een blog over hoe mijn idee voor de DIY-pakketten tijdens KreaDoe is ontstaan en vorig jaar was ik maar liefst alle 5 de dagen aanwezig om diverse creatieve demonstraties te geven.

WORKSHOP GEZIN IN STOLP TIJDENS KREADOE ONLINE 1
WORKSHOP GEZIN IN STOLP TIJDENS KREADOE ONLINE 2

Het plan was om ook dit jaar weer een fantastisch event te organiseren, maar helaas moesten die plannen wijzigen in verband met het coronavirus. Ontzettend jammer natuurlijk. Juist nu door het coronavirus veel mensen meer creatief bezig zijn!

Omdat KreaDoe je ook dit jaar graag wil inspireren, biedt de organisatie een online editie aan. Van 30 oktober t/m 1 november kun je drie dagen lang genieten van het uitgebreide programma met o.a. diverse workshops, Q&A’s met bekende influencers en een creatieve pubquiz. Zelfs voor muzikale aankleding van het programma is gezorgd.

Natuurlijk kun je, net als tijdens het fysieke event, ook online lekker shoppen voor jouw favoriete hobbymaterialen bij de digitale stands.

Meer informatie en tickets vind je op de website van KreaDoe.

ONLINE WORKSHOP GEZIN IN STOLP MAKEN

KreaDoe heeft mij uitgenodigd om tijdens deze online editie een workshop te geven. Daarom heb ik speciaal voor KreaDoe een nieuw DIY-project ontworpen!

Met dit DIY-pakket maak je je eigen gezin in een stolp. Je kunt de houten figuren en de stolp helemaal naar jouw eigen smaak beschilderen.

WORKSHOP GEZIN IN STOLP TIJDENS KREADOE ONLINE 3

Tijdens de workshop ga je live, samen met mij (Jinske) en de andere deelnemers, gezellig aan de slag met dit DIY-pakket. Ook heb je dan de gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

De live online workshop vindt plaats op zondag 1 november van 13:25-14:25.
Als je daar niet bij kan zijn, kun je evengoed met het DIY-pakket aan de slag. In het pakket zit namelijk ook gewoon een stap-voor-stap instructiekaart zoals je van IMAKIN gewend bent!

WORKSHOP GEZIN IN STOLP TIJDENS KREADOE ONLINE 4

Bij de samenstelling van dit pakket is zo veel mogelijk rekening gehouden met alle mogelijke gezinsvormen. Daarom bevat het pakket 2 mama’s, 2 papa’s, 2 grote kinderen en 2 kleine figuren (bv. klein kind / baby / huisdier). Onder de stolp passen maximaal 5 figuren.

Ook bevat het pakket vijf kleuren verf, zodat je deze in alle gewenste kleuren kan mengen. Zo past het eindresultaat altijd mooi bij je interieur.

Zelf koos ik ervoor om mijn figuren minimalistisch te houden, maar je kunt ook helemaal los gaan met bijvoorbeeld patroontjes en gezichtjes.

Meedoen? Zo werkt het:

  • Koop het DIY-pakket Gezin in Stolp
  • Doe dit uiterlijk op 26 oktober!
  • Koop een ticket voor KreaDoe Online
  • Rond 29 oktober ontvang je jouw DIY-pakket thuis
  • Bezoek op zondag 1 november KreaDoe Online en schuif om 13:25 digitaal aan bij mijn workshop.
gezin stolp kreadoe sfeer

Winactie

Binnenkort geef ik via mijn Instagram / Facebook een DIY-pakket Gezin in Stolp met een ticket voor KreaDoe Online weg. Volg me dus daar om deze winactie niet te missen!

Zie ik je bij mijn live online workshop tijdens KreaDoe Online?

Dit blog is een samenwerking met KreaDoe.

Een reactie op “WORKSHOP GEZIN IN STOLP TIJDENS KREADOE ONLINE

  1. Pingback: VERSLAG LIVE ONLINE WORKSHOP GEZIN IN STOLP (+ VIDEO) - IMAKIN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 507 reviews.