TELEFOONHOESJE ONTWERPEN

Tegenwoordig is een telefoonhoesje niet meer weg te denken om je mobiele telefoon. We gebruiken smartphones niet alleen om te communiceren en op de hoogte te blijven van werkzaken of het laatste nieuws. Dit is tamelijk uniek als je het vergelijkt met vroegere tijden. Een telefoon dient ook steeds vaker als een stijlaccessoire, modestatement en als verlengstuk van je outfit. Dat we in de eerste plaats onze smartphones goed moeten beschermen is één, maar het uiterlijk wil ook wat. Je kunt natuurlijk een Samsung telefoonhoesje kopen of een ander geschikt hoesje voor jouw smartphone, maar je kunt tegenwoordig ook zelf een telefoonhoesje maken of ontwerpen.

EEN UNIEKE TELEFOON

TELEFOONHOESJE ONTWERPEN 1

Telefoongiganten lanceren jaarlijks nieuwe smartphones met de meest geavanceerde technologieën. Soms raken ze ook geïnspireerd door elkaar en hierdoor gaan smartphones steeds meer op elkaar lijken. De vraag naar afwijkende ontwerpen is daarom groter dan ooit. Je kunt een telefoonhoesje kopen om de uitstraling een impuls te geven. Ook kun je de achtergrondafbeelding van je smartphone aanpassen, maar daar lijkt het toch echt op te houden in de mogelijkheden om de smartphone een eigen karakter te geven. Heb je al eens overwogen om een hoesje te ontwerpen? Je kunt bij Casimoda terecht om leuke hoesjes te kopen, maar je kunt ook binnen no-time een Casimoda Huawei telefoonhoesje, Samsung case of Apple hoes ontwerpen dankzij hun gebruiksvriendelijke ontwerptool.

LAAT JE CREATIVITEIT DE VRIJE LOOP

TELEFOONHOESJE ONTWERPEN 2

Ben jij een kunstzinnig ingesteld type? Ook dat is een goede reden om zelf een telefoonhoesje te ontwerpen. Denk maar eens na hoeveel plezier je daarvan kunt hebben. Je bent lekker creatief bezig en weet dat je iets gaat ontwerpen alwaar je een lange tijd mee gaat rondlopen. Op internet zijn genoeg tutorials te vinden hoe je met weinig geld toch een leuke en bijzondere telefooncase kunt ontwerpen die van je smartphone een eyecatcher maken. Met een schaar, plakpapier en wat markerstiften kom je al een heel eind! Zo haal jij inspiratie uit tutorials om een telefoonhoes te ontwerpen, maar kun je ook andere mensen inspireren om hetzelfde te doen. Want wat is er nou leuker dan een telefoonhoesje hebben dat niemand anders heeft.

Vorige week liet ik je in dit blog bijvoorbeeld zien hoe je met droogbloemen je telefoonhoesje kan versieren.

Door artikelen zoals deze te plaatsen kan ik in mijn levensonderhoud voorzien.

Een reactie op “TELEFOONHOESJE ONTWERPEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 509 reviews.