DIY KERSTDECORATIES – KERSTCOLLECTIE 2019

Kerstdecoraties zijn de perfecte manier om dat gezellige Kerstgevoel in huis te halen. Of je nu alleen een Kerstboom versiert, of je hele huis omtovert tot een winters wonderland, de mooiste Kerstdecoraties zijn zelfgemaakt!

Voor de Kerstcollectie van dit jaar heb ik weer de mooiste hobbymaterialen verzameld waarmee je je eigen Kerstdecoratie kan maken. In dit blog laat ik de mooiste nieuwe materialen graag aan je zien en presenteer ik het allereerste Kerst DIY-pakket!

MINI DIY-PAKKET KERSTKRANS

kerstkrans sfeer stock1 vierkant
kerstkrans resultaat vierkant

Ieder jaar krijg ik wel de vraag: “Komt er ook een Kerst DIY-pakket?” Dat is er eigenlijk nooit echt van gekomen, tot nu… Met trots presenteer ik het allereerste IMAKIN Kerst DIY-pakket! Met dit DIY-pakket kun je deze mooie mini Kerstkrans maken. Deze Kerstkrans heeft een mooi contrast tussen de moderne eucalyptus, macramékoord en traditionele decoraties. Hij past daardoor perfect bij de Scandinavische Kersttrend.

flatlay mini kerstkrans

Inhoud van het mini DIY-pakket Kerstkrans:

  • metalen ring (ø20 cm)
  • macramé koord
  • 2 (kunst)eucalyptus takken
  • 6 rode bessen
  • 3 houten kralen
  • 2 gouden belletjes
  • lijm
  • stap-voor-stap instructiekaart

Verder nodig: schaar en meetlint

DIY KERSTCOLLECTIE 2019

Naast het DIY-pakket Kerstkrans heb ik weer een heleboel leuke hobbymaterialen ingekocht om je eigen Kerstdecoraties mee te maken. In de collectie vind je bijvoorbeeld mooie stempels, slingers, blanco Kersthangers en stickers

kerstcollectie 2019 banner1

Waar ik dit jaar heel enthousiast over ben zijn de houten 3D lijsten en houten 3D Kerstbal vullingen. Met deze bouwpakketjes kun je kleine winterse landschapjes maken. Je kunt de houten onderdelen naar je eigen smaak versieren met bijvoorbeeld verf, glitter, bladmetaal of een houtbrandapparaat. Daarna zet je de onderdelen in elkaar en heb je een prachtige kijkdoos.

holzbausatz 3d motivrahmen auto fsc100 6 21b7b
holzbausatz 3d motivrahmen auto fsc100 3 7bcb5

Op dezelfde manier kun je ook 3D landschapjes in een doorzichtige Kerstbal maken. Blanco vind ik deze figuren ook al prachtig, maar door ze te beschilderen en kunstsneeuw toe te voegen, komen de landschapjes echt tot leven.

kerstballen 3d hout 1
holz steckt.skifahr. fscmixcred 9 5cm o 62886505 1 ca8c3
holz steckt.skifahr. fscmixcred 9 5cm o 4 5a110

Hoe breng jij de huis in Kerstsfeer? Maak je je eigen Kerstdecoraties? Laat het hieronder weten in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 509 reviews.