TIPS BIJ HET UITZOEKEN VAN EEN INDUSTRIËLE LAMP

Industriële lampen hebben een stoere en robuuste uitstraling. Industrielampen zijn verkrijgbaar in hanglampen, plafondlampen, spots, staande lampen en wandlampen. Het aantal soorten en daarmee het online assortiment industriële lampen is behoorlijk breed. Dit maakt een keuze maken niet altijd gemakkelijker. En al helemaal niet als je beseft dat verlichting enorm belangrijk is voor de uitstraling van een ruimte. Wat wil je ermee bereiken en welke sfeer wil je creëren?

1. EEN MOOIE HANGLAMP BOVEN DE EETKAMERTAFEL

Een mooi statement piece in de vorm van een stoere industriële hanglamp mag niet ontbreken in een landelijk interieur. Ze zorgen ervoor dat elke robuuste tafel er stoer uitziet! Als je de lamp ongeveer 80 centimeter boven de eettafel ophangt, is er voldoende ruimte om de persoon die tegenover je aan tafel zit in de ogen aan te kunnen kijken. Ook wordt een groot oppervlakte goed verlicht, wat een hanglamp niet alleen sfeervol maar ook in één klap functioneel maakt.

2. SPEELSER EFFECT

TIPS BIJ HET UITZOEKEN VAN EEN INDUSTRIELE LAMP 1

Een speelser effect kun je creëren door te kiezen voor een groep hanglampen en ze op verschillende hoogtes op te hangen. Bijkomend voordeel is dat hanglampen het licht gelijkmatig verdelen, maar ook zorgen voor symmetrie. Wil je wat meer inspiratie opdoen? Bezoek eens de website van Haco. Ze verkopen verlichting die een verrijking voor jouw interieur kunnen vormen. Je kunt ook een digitaal moodboard maken op Pinterest. Op deze manier kun je richting geven aan je plannen en ontdekken of je bepaalde lampen ook wilt terugvinden in jouw interieur.

3. INDUSTRIËLE LAMP ALS BUITENVERLICHTING? HET KAN!

Verlichting vormt een belangrijk onderdeel van de sfeerbepaling in een ruimte. Ben je net verhuisd en moet je nog een lichtplan maken? Dan loont het wel de moeite om rekening te houden met de verschillende soorten licht, die onderverdeeld kunnen worden in basis-, functionele- en sfeerverlichting. Terugkomend op de industrielamp. Ook in de tuin kan deze lamp uitstekend tot zijn recht komen. De industriële lamp kan namelijk ook voor dat kleine beetje extra sfeer zorgen in de tuin. Dat komt goed van pas nu we meer tijd buiten gaan doorbrengen. Industrielampen zijn daarnaast ook heel goed met elkaar te combineren! Niet alleen met elkaar, maar ze zijn ook makkelijk te combineren met een klassieke wandlamp of moderne tuinspot met sober design.

 

 

 

Door artikelen als dit te plaatsen kan ik in mijn levensonderhoud voorzien.

BLOGS DIE JE OOK LEUK ZULT VINDEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 506 reviews.