GROOT NIEUWS: ER KOMT EEN TWEEDE IMAKIN BOEK!

jinske fotograferen banner1 1

Ik kan nu echt niet langer voor me houden waar ik het afgelopen half jaar zo hard aan heb gewerkt. Ik ben er gewoon té enthousiast over!⁠ ⁠ ER KOMT EEN TWEEDE IMAKIN BOEK!!!

Vorige week was mijn deadline om alle teksten en foto’s in te leveren en nu gaan de geweldige mensen van Kosmos Uitgevers ermee aan de slag om er weer een heel mooi boek van te maken.

Ik kan niet wachten om je alles te vertellen over mijn nieuwe boek. Daarom heb ik nu een speciale e-maillijst gemaakt waardoor ik jou steeds als eerste op de hoogte kan houden van alle nieuwtjes rondom mijn boek. Bijvoorbeeld wat het thema is, kijkjes achter de schermen, sneak previews van de inhoud, de leuke activiteiten die ik erbij ga organiseren en de nieuwe productlijn bij het boek.

Ook krijg je straks als eerste de kans om het boek te reserveren met een unieke aanbieding. En als dat allemaal nog niet leuk genoeg is, kun je ook nog eens het allereerste exemplaar van het boek winnen! Uiteraard persoonlijk gesigneerd door mij.

Schrijf je hieronder in!

.

BLOGS DIE JE OOK LEUK ZULT VINDEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 507 reviews.