STEMPELINKT AANBRENGEN & STEMPELS SCHOONMAKEN

Ik krijg veel vragen over hoe je met een klein stempelkussen toch met grote stempels kunt werken en over hoe je het beste je stempels schoon kunt maken. Daarom besloot ik er een korte video over te maken.

STEMPELINKT AANBRENGEN

Een VersaCraft stempelkussen heeft een opstaand kussentje. Hierdoor kun je de inkt aanbrengen op ieder formaat stempel.

opstaand kussentje versacraft e1589376116975

Dep met het stempelkussen op het rubberen deel van de stempel totdat het hele ontwerp bedekt is. Je hoeft hierbij niet hard te drukken.

stempelinkt aanbrengen op stempel e1589376440877

VersaCraft stempelinkt kun je niet alleen op papier gebruiken, maar ook op hout, textiel en keramiek. En in een andere video laat ik je zien hoe je ermee op kaarsen kunt stempelen.

STEMPELS SCHOONMAKEN

Als je mooie stempels hebt gekocht, wil je deze ook goed verzorgen. Je kunt je stempels het beste schoonmaken met een stempel cleaner.

stempel schoonmaken

Druk eerst je stempel nog een paar keer af op een stukje papier totdat er bijna geen inkt meer vanaf komt.

Breng nu met de applicator in het flesje wat stempel cleaner aan op je stempel.

Dep met een stukje keukenpapier de resterende stempelinkt van je stempel totdat deze helemaal schoon is. Je kunt indien nodig nog wat extra stempel cleaner aanbrengen.

De stempel cleaner reinigt niet alleen je stempel, maar verzorgt deze ook. Hierdoor heb je nog langer plezier van je houten stempels.

Hopelijk heb ik je met deze video kunnen helpen om nog meer stempelplezier te krijgen! Heb je nog vragen, stel ze dan vooral hieronder in de reacties of op Facebook/Instagram. Ik help je met alle liefde verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 509 reviews.