Ontwerp zelf jouw unieke design bank

Een uniek interieur straalt persoonlijkheid, eigenheid en sfeer uit. Het creëren van een uniek interieur begint bij het kiezen van de juiste meubels. Kies je voor een neutrale basis of durf je juist wat uitgesprokener keuzes te maken? Een neutrale bank is niet heel moeilijk te vinden, maar als je echt iets unieks in huis wil wordt het al lastiger. Veel woonwinkels staan vol met massaproductie meubels die veelal dezelfde stijl hebben. Dat is prima voor veel mensen, maar jij wil graag een kleurrijke, eigenzinnige bank! In dit blog vertel ik hoe jij jouw eigen unieke design bank kan ontwerpen.

Fama Houweling 05

Design bank: uitgesproken tijdloos

Als je op zoek bent naar een excentrieke bank kom je al gauw uit bij een design bank. Design banken zijn eyecatchers voor je interieur, omdat ze een opvallend ontwerp hebben. Hoewel een design bank opvallend is, is een goed ontworpen design bank meestal toch tijdloos. Niet voor niets zijn sommige design klassiekers al decennialang populair.

De bank is de centrale ontmoetingsplek in huis

Dat goede ontwerp zorgt er ook nog eens voor dat design banken niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook een hoog zitcomfort hebben. Dat is belangrijk, want de bank is de plek waar je na je werk neerploft om uit te rusten, waar je je kinderen een boekje voorleest of waar je heerlijk met een borduurwerkje aan de slag gaat.

arianne love sofa 2021 alta 08 1

Oneindige mogelijkheden

Een design bank die je echt helemaal naar je eigen smaak kan samenstellen is een bank van Fama. Dit Spaanse meubelmerk staat voor jeugdige, kleurrijke meubels van met een hoog ‘plofgehalte’. De collectie van Fama bestaat uit verschillende zitelementen die je naar eigen smaak kunt combineren. Op deze manier kun je de indeling van jouw bank ook na verloop van tijd nog aanpassen. Voor de bekleding van de bank heb je ruime keuze uit verschillende stoffen en leersoorten. Of je nu kiest voor één uitgesproken kleur voor de gehele bank, of juist voor alle elementen een andere stof wil, alles is mogelijk! Op deze manier heb je straks echt een bank in huis die niemand anders heeft.

Arianne love Fama

Waar vind je die unieke design bank?

De design banken van Fama zijn exclusief te bezichtigen bij Houweling Interieur. In de stijlvol ingerichte showrooms kun je de uitgebreide collectie zitmeubelen komen bewonderen. Laat je inspireren door speelse kleurencombinaties en verrassende opstellingen. In de winkels kun je de rijke collectie stoffen bekijken en voelen. Hier kun je ook samen met een adviseur en de handige Fama 3D tool jouw unieke droombank samenstellen.

Door artikelen zoals dit te plaatsen, kan ik in mijn levensonderhoud voorzien en je blijven inspireren met mijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 507 reviews.