KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN (VIDEO)

Regelmatig krijg ik vragen over hoe ik op het idee voor IMAKIN ben gekomen, wat mijn missie is en op welk project ik het meest trots ben. Mijn verhaal is prachtig in beeld gebracht door Colored Media. Kijk je mee in deze video?

Mijn idee voor IMAKIN is ontstaan tijdens een hobbybeurs. Ik had een verlanglijstje vol met materialen om die toffe DIY-projecten te maken die ik op Pinterest had gevonden. Op die beurs werd ik overladen met kanten randjes, glitters en bloemetjes, maar helaas kon ik de moderne materialen die ik nodig had niet vinden. Of eigenlijk erger, ik kon maar een deel ervan vinden. Ik had dus wel geld uitgegeven aan materialen, maar ik kon alsnog de projecten niet maken. Ik dacht toen: “Wat zou het handig zijn als alle materialen die ik nodig had voor mijn project in 1 pakket zouden zitten!” Zo ontstond het idee voor de alles-in-één DIY-pakketten.

jinske atelier colored media

Mijn missie is om anderen te stimuleren (vaker) creatief aan de slag te gaan, want het is zo leuk om een complimentje te krijgen over iets dat je zelf gemaakt hebt. Dat trotse gevoel gun ik anderen ook.

Met IMAKIN maak ik Do It Yourself leuk en makkelijk. Dat doe ik door alle materialen voor een creatief project in één pakket te doen, samen met stap-voor-stap instructies. Hiermee kun je je eigen woondecoratie maken. Daarnaast heb ik een webshop met hobbymaterialen en op mijn blog laat ik zien wat je daarmee kunt maken.

jinske houtbranden diy pakket
jinske fotografie colored media

Mijn ontwikkelproces begint natuurlijk bij inspiratie. Mijn inspiratie krijg ik vooral door mode- en woontrends in de gaten te houden. Die trends probeer ik te vertalen naar een DIY-project. Dan ga ik op zoek naar materialen en probeer ik het project uit. Als dat lukt, maak ik stap-voor-stap foto’s en ontwerp ik de instructies. Tenslotte doe ik alle materialen en de werkinstructies in het pakket en dan is het DIY-pakket klaar om te lanceren.

jinske boek bladeren video

Het meest trots ben ik op mijn boek ‘Doe het lekker zelf!’. Hierin staan 30 DIY-projecten om je eigen woondecoratie en modeaccessoires te maken.

jinske atelier colored media kopie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 512 reviews.