KERST TIJDENS HARTJE ZOMER – IMAKIN DIY KERSTPAKKETTEN

1 2

Terwijl het buiten 29°C is, schrijf ik een blog over Kerstpakketten.. En nee, ik heb geen zonnesteek opgelopen! Wist je dat in juli de meeste bedrijven hun Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken al kopen? Nee? Ik ook niet hoor.. Dus toen ik daar achter kwam, ben ik gauw het idee voor IMAKIN DIY Kerstpakketten gaan uitwerken! In dit blog presenteer ik het assortiment, dus begin maar vast met zeuren bij je baas…

EEN KERSTPAKKET VOOR IEDEREEN

Als je als bedrijf een Kerstpakket of eindejaarsgeschenk geeft, wil je dat je medewerkers/relaties er blij mee zijn. Ieder jaar is het een lastige keuze. Er is zooo veel aanbod en elke medewerker vind weer iets anders leuk! Een gepersonaliseerd geschenk is vaak ingewikkeld en duur, laat daarom je medewerkers zélf hun cadeau personaliseren! Met een IMAKIN DIY Kerstpakket kan iedereen zelf nog aan de slag en maakt zijn eigen unieke items om zijn/haar kantoor mee op te vrolijken.

2 1
3

STIMULEER CREATIVITEIT EN TEAMGEVOEL

Met de imakin DIY Kerstpakketten stimuleer je de creativiteit van de medewerkers en zal de team spirit versterken. Denk maar eens aan de gesprekken op kantoor: “Wat heb jij gemaakt met het Kerstpakket?” “Laat jouw mok eens zien?” of “Wat heb jij op je tas gemaakt?” Misschien gaan collega’s zelfs wel samen aan de slag als bedrijfsuitje!

IMAKIN DIY KERSTPAKKETTEN

4 2

In het DIY-pakket zitten de benodigdheden voor verschillende (simpele!) projecten om je kantoor mee op te vrolijken, bijvoorbeeld een fotolijstje, een mok en/of een plantenpotje. Heeft jouw bedrijf een ‘clean desk policy’? De items zijn ook erg leuk voor thuis.

Het pakket bevat bovendien duidelijke werkinstructies waardoor ook mensen met 2 linkerhanden er veel zelfmaakplezier aan zullen beleven.

Om het makkelijk te maken zijn er 3 verschillende pakketten samengesteld. Een voor elk budget.

Bekijk de collectie in de brochure hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 512 reviews.