DIY-PAKKET HANDLETTERING – SAMENWERKING DREAMKEY & IMAKIN

DIY pakket overzicht handlettering Large

Handlettering is hot! Het met de hand tekenen van inspirerende quotes kom je overal tegen. Daarom hebben Dreamkey en imakin een DIY-pakket Handlettering ontwikkeld. Zodat ook jij jouw favoriete quotes zélf kunt handletteren.

ONTSTAAN VAN DE SAMENWERKING

celebrate diy pakket handlettering

Nienke (van Dreamkey) en ik kenden elkaar al een tijdje van evenementen waar we samen aan deel hadden genomen, maar op Flavourites Live! vorig jaar (november 2014) is het idee voor een samenwerking ontstaan. We zagen allebei een mooie aanvulling in elkaars assortiment en met een wederzijdse voorliefde voor handlettering was het idee voor ons nieuwste DIY-pakket snel gevonden. De afgelopen maanden hebben we samen hard gewerkt aan dit idee en nu presenteren we met trots: het DIY-pakket Handlettering.

DIY-PAKKET HANDLETTERING

DIY pakket artikelen blanco Large

Het DIY-pakket zit vol met fijne papierwaren (notitieboekje, kaarten, enveloppen, zakjes, labels, stickers etc.) en de benodigdheden voor het tekenen. Schrijf bijvoorbeeld een lief kaartje aan je vriendin, maak een mini-poster voor aan de muur of geef een persoonlijke boodschap aan een cadeau. De instructies laten de basis van het handletteren zien.

DIY pakket Large
Kaart handlettering Large
Handlettering envelop Large
Handlettering A6 kaart Large
Handlettering Wit zakje Large

Update: Om je te blijven verrassen, wisselt het assortiment IMAKIN DIY-pakketten regelmatig. Dit DIY-pakket is inmiddels uit het assortiment.

Een reactie op “DIY-PAKKET HANDLETTERING – SAMENWERKING DREAMKEY & IMAKIN

  1. Pingback: OVERZICHT 5 JAAR IMAKIN + WIN €50,- SHOPTEGOED - IMAKIN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 512 reviews.