INTERVIEW MET IMAKIN FAN CAROLA

Carola is een trouwe IMAKIN fan. Ze heeft al heel veel IMAKIN DIY-pakketten besteld en gemaakt en ik zie regelmatig haar creaties op Instagram voorbij komen met #deeljeDIY! In dit interview vertelt Carola over haar DIY-projecten en wat ze zo leuk vindt aan IMAKIN.

1 1

KUN JE IETS OVER JEZELF VERTELLEN?

Ik ben Carola Bijveld-Doodkorte. Ik ben 30 jaar en woon nu ruim 1 jaar met mijn man Roy en zoontje Max in een dorp vlakbij ‘s-Hertogenbosch in de provincie Noord-Brabant.

Mijn vrije-tijd vul ik graag in met shoppen, lunchen, DIY projecten, Pinterest, giftwrapping en natuurlijk de liefde voor mijn zoontje Max van 8 maanden, en mijn man Roy.

Wanneer ik genoeg tijd voor mezelf vrij maak, wat ik niet altijd even makkelijk vindt ;), kruip ik graag op de bank met de vtwonen, Flair, Ouders van Nu, Wij Jonge Ouders. In de praktijk komt dit alleen voor wanneer ik op vakantie ben, en dus echt weg van huis.

Wanneer ik thuis ben, ben ik druk met mijn 2 kindjes van 1 en bijna 4 jaar, want druk dat is het met 2 kleine heren! Als er dan nog tijd over blijft, ben ik eigenlijk altijd druk bezig, is het nu in m’n tuin of lekker een recept uitproberen in de keuken. Ook ben ik zo nu en dan op het scouting terrein te vinden om lekker in de natuur bezig te zijn. Al is dit inmiddels wel al wat minder, waardoor ik nu tijd over hou om lekker te freubelen.

DO IT YOURSELF

Het liefst maak ik dit soort DIY-projecten… Mijn DIY-projecten bestaan vooral uit het maken van Woonaccessoires. Helaas heb ik enkele eigenschappen die tijdens mijn DIY-projecten in de weg zitten: perfectie en geduld.
Maandelijks zet ik het huis weer even op zijn kop. Hier is overigens manlief niet altijd even blij mee. Die knijpt altijd weer even met zijn ogen als ik het interieur veranderd heb.

Het liefst maak ik dit soort DIY-projecten… Mijn DIY-projecten bestaan vooral uit het maken van Woonaccessoires. Helaas heb ik enkele eigenschappen die tijdens mijn DIY-projecten in de weg zitten: perfectie en geduld.
Maandelijks zet ik het huis weer even op zijn kop. Hier is overigens manlief niet altijd even blij mee. Die knijpt altijd weer even met zijn ogen als ik het interieur veranderd heb.

Ik ben het meest trots op dit DIY-project… Het meest trots ben ik wanneer mijn DIY-pakketten gepubliceerd worden op Facebook / Instagram. Zoals de dromenvanger die ik met het IMAKIN DIY-pakket maakte.

2 2
3 1
4 2

WAT VIND JE ZO LEUK AAN IMAKIN DIY-PAKKETTEN?

Het leuke aan IMAKIN is dat iedereen het kan! Zelfs wanneer je zelfs niet creatief of handig bent, ECHT iedereen kan het.

Het afgelopen jaar heb ik al heel wat pakketten door de postbode bezorgd zien worden: DIY Kussenhoes, DIY Draadwoord, DIY Handlettering, DIY Dromenvanger, Winter Living DIY-pakket. Naast deze pakketten, heb ik ook de IMAKIN tutorials kralen eierdopjes en de wolkenmobiel gemaakt.

Ben jij ook fan van IMAKIN en lijkt het je leuk te vertellen over jouw DIY-projecten? Stuur me dan een mailtje en wie weet word je geselecteerd voor een interview op dit blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 509 reviews.