SAMEN DIY-EN 2: FOTO’S

De Facebookgroep DIY Design is een plek waar je elkaar kunt inspireren met moderne DIY-projecten. Je kunt hier het resultaat van jouw DIY project laten zien, anderen om DIY advies vragen en je beste DIY tips&tricks delen. Vorige maand organiseerde ik de eerste “Samen DIY-en”.

Tijdens “Samen DIY-en” gaan we in de Facebook groep aan de slag met een thema. In dat thema maak je zelf een DIY-project, vervolgens deel je het resultaat met de groep en zo inspireer je elkaar weer.

Imakin

1E EDITIE SAMEN DIY-EN: TRAVEL VIBES

Het eerste thema was “travel vibes”. Een breed thema rondom tropische sferen, zon, zee, reisquotes, citytrips, wereldkaarten etc. Er werden leuke projecten gedeeld, waaronder deze zonnehoed van Grace en dit reisetui van Hermina.

Imakin
Imakin

SAMEN DIY-EN 2: FOTO'S

Het thema van de tweede editie van “Samen DIY-en” is foto’s. Of je nu aan de slag gaat met je Instagramfoto’s, een mooie herinnering wilt maken van je bruiloft of een DIY-project maakt met vakantiekiekjes, in dit thema kan het allemaal!

Om je te inspireren heb ik zelf ook wat projecten gemaakt in het thema foto’s. Wat dacht je van deze mooie foto op hout of een leuke kaartenhanger om foto’s aan te bevestigen?

ZO DOE JE MEE

  • Word gratis lid van de DIY Design Facebookgroep (als je dat al niet was, natuurlijk).
  • Maak een DIY-project in het thema foto’s. Het mag alles zijn, zolang er maar foto’s in voor komen.
  • Plaats een foto van je resultaat onder de aankondiging in de groep (evt. met een toelichting bij je project).
  • Je hebt hiervoor de tijd t/m 10 oktober.
  • Op 11 oktober verzamel ik alle inzendingen en kun je stemmen op jouw favoriete project. Het project met de meeste likes krijgt een kleinigheidje van mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 507 reviews.