IMAKIN FOTOSHOOT BEHIND THE SCENES

IMG_0242

Om de imakin producten zo mooi mogelijk te kunnen presenteren heb ik deze week sfeerfoto’s gemaakt van het IMAKIN assortiment 2015. In dit blog krijg je een kijkje achter de schermen en een voorproefje van het resultaat.

Voorbereiding

De locatie was snel gevonden: bij mijn moeder thuis. Mijn moeder heeft een fantastisch huis met veel licht en prachtige design meubels. Het is een mooie neutrale basis voor de sfeerfoto’s. Nu woont mijn moeder niet om de hoek (>1 uur rijden), dus ik wilde er zeker van zijn dat ik alles in 1 dag kon fotograferen. Een goede voorbereiding was dus nodig!

IMG_0243

Ik maakte een lijst met foto’s die ik wilde maken met welke showmodellen, productcombinaties, achtergrond en styling elementen. En een overzicht van alles wat ik die dag mee moest nemen.

11057483_951117431574927_2124723239505673973_n

Op de dag zelf pakte ik alle benodigdheden in en nam voor de zekerheid alle mooie accessoires die ik thuis kon vinden ook maar mee: liever te veel dan te weinig!

De fotoshoot

Het begint bij de styling! Losse foto’s van de producten had ik al, maar deze foto’s moeten je echt inspireren. Daarom heb ik geprobeerd de producten mooi aan te kleden met accessoires, zonder af te leiden van het product zelf. Dat is nog best lastig!

IMG_0219

IMG_0225

Daarna kon het fotograferen zelf beginnen. Ik maakte foto’s in allerlei hoeken en heb veel op de grond gezeten/gelegen om de beste shots te krijgen.

IMG_0228

IMG_0242

Bewerken

Toen alle foto’s gemaakt waren, kon het bewerken beginnen. Vaak moet je toch nog wel wat aanpassingen doen in de belichting, contrast en kleurtonen om de producten zo mooi mogelijk uit te laten komen. Kijk maar eens naar deze voor- en na-foto’s.

voor bewerking
voor bewerking
na bewerking
na bewerking

Het resultaat

Na een dag hard werken, ben ik erg blij met het resultaat. Hieronder een klein voorproefje van de foto’s. Binnenkort komen ze op de IMAKIN website.

dromenvangerssfeer1

plantenhangersfeer

kussenplaidsfeer

Wat vind jij van het resultaat? Wat is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 509 reviews.