IMAKIN DIY HOME MAKE OVER: MUUR SCHILDEREN

Een makkelijke manier om je interieur te transformeren is door je muur te schilderen. Dat is dus stap 1 in de IMAKIN DIY Home Make Over.

KLEUR OP DE MUUR

1

De muren in mijn huiskamer zijn op dit moment allemaal wit. Saaaai, tijd voor een kleurtje! In mijn moodboard stonden de kleuren wit, zwart en emerald groen. Dat vond ik een beetje te heftig voor op mijn muur, dus ik koos een tint lichtgroen die goed bij emerald zou passen.

AFPLAKKEN & SCHILDEREN

2
3

Omdat in mijn woonkamer geen direct licht valt (het raam zit helemaal aan de andere kant van de kamer), heb ik besloten om niet de hele muur te schilderen. Het bovenste stuk heb ik wit gelaten voor een ruimtelijk effect.

4

HET RESULTAAT

5
6

Het schilderen was in een ochtendje gedaan, omdat de verf al in één laag dekkend was. Ik ben heel blij met het resultaat. Doordat de verf ‘de hoek om gaat’, is de woonkamer nu meer een afgebakende ruimte. Het zorgt ervoor dat alle elementen die erin staan meer bij elkaar worden getrokken.

Het eindresultaat van de make over zie je eind deze week! De komende dagen zie je eerst wat DIY-projecten die ik voor deze make over maakte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 506 reviews.