Ik ga mijn 1e boek ‘Doe het lekker zelf!’ zelf opnieuw uitgeven

Waaaah dit vind ik zo spannend… Ik heb net akkoord gegeven op de (hoge 😅) offerte voor de herdruk van mijn eerste boek ‘Doe het lekker zelf!’.⁠
⁠Mijn eerste boek is al ruim een half jaar uitverkocht, maar ik kreeg nog steeds heel veel vragen of het alsjeblieft herdrukt zou worden. Helaas was dit voor de uitgever niet mogelijk i.v.m. strenge targets, maar… Ze hebben mij wel toestemming gegeven om het in eigen beheer opnieuw uit te geven!⁠

Omdat ik het in een kleine oplage van 200 stuks laat drukken, zijn de kosten per boek best wel hoog. Om het boek toch betaalbaar voor je te houden, heb ik daarom gekozen voor een paperback. Het boek gaat €17,50 kosten.⁠

Ik moet alle drukkosten zelf voorschieten. Dus als je het boek graag wil hebben, zou je me heel erg helpen als je het boek nu alvast zou reserveren.
Alvast heel erg bedankt!

imakin dhlz boek sfeer

OVER HET BOEK: ‘DOE HET LEKKER ZELF!’

In dit boek staan 30 DIY-projecten in tien verschillende materiaalthema’s: hout, papier, beton, servies, draad, leer, klei, inkt&verf, textiel en metaal.
Per thema vind je drie projecten waarin het betreffende materiaal centraal staat en laat ik je stap-voor-stap zien hoe jij het project ook kunt maken.
Geen knutselfrutsels, maar moderne woon- en modeaccessoires!

Doe het lekker zelf! – boek

Voor het boek ‘Doe het lekker zelf!’ heb ik 30 gloednieuwe DIY-projecten ontwikkeld in tien verschillende materiaalthema’s: hout, papier, beton, servies, draad, leer, klei, inkt&verf, textiel en metaal. Per thema vind je drie projecten waarin het betreffende materiaal centraal staat en laat ik je stap-voor-stap zien hoe jij het project ook kunt maken. Geen knutselfrutsels, maar moderne woon- en modeaccessoires!

Let op: je koopt de paperback editie (door mijzelf uitgegeven).

Artikelnummer: DHLZ2021 Categorieën: , , , , Tag:
12.50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 506 reviews.