Ik ga mijn 1e boek ‘Doe het lekker zelf!’ zelf opnieuw uitgeven

Waaaah dit vind ik zo spannend… Ik heb net akkoord gegeven op de (hoge 😅) offerte voor de herdruk van mijn eerste boek ‘Doe het lekker zelf!’.⁠
⁠Mijn eerste boek is al ruim een half jaar uitverkocht, maar ik kreeg nog steeds heel veel vragen of het alsjeblieft herdrukt zou worden. Helaas was dit voor de uitgever niet mogelijk i.v.m. strenge targets, maar… Ze hebben mij wel toestemming gegeven om het in eigen beheer opnieuw uit te geven!⁠

Omdat ik het in een kleine oplage van 200 stuks laat drukken, zijn de kosten per boek best wel hoog. Om het boek toch betaalbaar voor je te houden, heb ik daarom gekozen voor een paperback. Het boek gaat €17,50 kosten.⁠

Ik moet alle drukkosten zelf voorschieten. Dus als je het boek graag wil hebben, zou je me heel erg helpen als je het boek nu alvast zou reserveren.
Alvast heel erg bedankt!

imakin dhlz boek sfeer

OVER HET BOEK: ‘DOE HET LEKKER ZELF!’

In dit boek staan 30 DIY-projecten in tien verschillende materiaalthema’s: hout, papier, beton, servies, draad, leer, klei, inkt&verf, textiel en metaal.
Per thema vind je drie projecten waarin het betreffende materiaal centraal staat en laat ik je stap-voor-stap zien hoe jij het project ook kunt maken.
Geen knutselfrutsels, maar moderne woon- en modeaccessoires!

PRE-ORDER

Doe het lekker zelf! – boek

Goed nieuws: het boek ‘Doe het lekker zelf!’ komt terug! Je kunt het nu alvast reserveren. Dan heb je het als eerste in huis wanneer het op voorraad is. Dit is uiterlijk op 12 oktober samen met mijn tweede boek ‘Doe het lekker duurzaam!’.

DOE HET LEKKER ZELF! – IMAKIN BOEK

 • 30 lifestyle projecten met hout, papier, beton, servies, draad, leer, klei, inkt & verf, textiel en metaal
 • Bindwijze: paperback*
 • Aantal pagina’s: 160
 • Formaat: 19 x 24,5 cm
 • Auteur: Jinske Verpalen
 • Uitgever: IMAKIN

Ik heb voor dit boek dertig gloednieuwe DIY-projecten ontwikkeld in tien verschillende materiaalthema’s: hout, papier, beton, servies, draad, leer, klei, inkt&verf, textiel en metaal. Per thema vind je drie projecten waarin het betreffende materiaal centraal staat en laat ik je stap-voor-stap zien hoe jij het project ook kunt maken.

Met dit boek breng je eindelijk, en helemaal zelf, je inspiratiebord van Pinterest tot leven. Geen knutselfrutsels, maar moderne woon- en modeaccessoires!

 

*Let op: de eerste uitgave was een hardcover. Het komt nu in paperback terug, omdat ik het nu in eigen beheer uitgeef.

Artikelnummer: DHLZ2021 Categorie:
19.50
PRE-ORDER

Combideal Doe het lekker zelf & duurzaam! – 2 Boeken & Verfset

INHOUD COMBIDEAL:

 • Doe het lekker zelf! IMAKIN boek (paperback)
 • Doe het lekker duurzaam! IMAKIN boek (hardcover)
 • IMAKIN x Royal Talens Krijtverfset
  • Krijtverf set: 3x 100ml, sand beige, pastel pink en dusty green

OVER DE BOEKEN:

In mijn eerste boek ‘Doe het lekker zelf!’ staan 30 DIY-projecten in tien verschillende materiaalthema’s: hout, papier, beton, servies, draad, leer, klei, inkt&verf, textiel en metaal. Per thema vind je drie projecten waarin het betreffende materiaal centraal staat en laat ik je stap-voor-stap zien hoe jij het project ook kunt maken.

In mijn nieuwe boek ‘Doe het lekker duurzaam!’ neem ik je mee in hoe je je huis op een duurzame(re) manier kunt stylen. Want waarom zou je alles nieuw kopen als je het ook zelf kunt maken of tweedehands kunt vinden?
Ik deel mijn beste tips voor kringloopshoppen met je en laat je zien hoe je die kringloopvondsten op een originele manier kunt aanpassen, zodat ze helemaal bij jouw interieur passen.
Natuurlijk vind je in mijn nieuwe boek ook genoeg DIY inspiratie. Er staan maar liefst 30 DIY-projecten in!

OVER DE KRIJTVERF:

Bij mijn boek ‘Doe het lekker duurzaam!’ heb ik i.s.m. Royal Talens een productlijn krijtverf gemaakt. Deze krijtverf is van hele goede kwaliteit. De verf dekt goed en heeft een mooie matte uitstraling. Ook kun je het toepassen op bijna iedere ondergrond, wat het dus perfect geschikt maakt voor het opknappen van allerlei soorten kringloopvondsten!

PRE-ORDER:

Het boek komt uit op 12 oktober, maar je kunt deze combideal nu alvast bestellen. Voordelen:

 • €7,- korting op de verfset
 • gratis verzending (binnen NL)
 • de boeken persoonlijk gesigneerd door mij
 • je hebt het boek als allereerste in huis!
 • de eerste 50 bestellers krijgen een cadeautje van Royal Talens

Let op: als je meerdere artikelen bestelt, wordt je hele bestelling pas in de week van 12 oktober verzonden.

Artikelnummer: DHLZ2021C Categorieën: ,
54.95

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *