DIY-PAKKET POMPOM KUSSEN

Als je goed hebt opgelet, heb je dit nieuwe DIY-pakket Pompom Kussen al voorbij zien komen in deze video. Dit kussenhoes geeft je interieur een speels accent, maar zal zeker niet misstaan in een modern of bohemian interieur. Je maakt het kussenhoes zelf met het nieuwe DIY-pakket Pompom Kussen.

DIY-PAKKET POMPOM KUSSEN

1 1
2 1

Maak een patroon van pompoms op het kussenhoes. Of je nu van een strak geometrisch patroon houdt, er een tekst/naam mee maakt of de pompoms willekeurig over het kussenhoes verspreid, van dit kussenhoes word je blij!

3 1

“It’s so fluffy, I’m gonna die!” (Despicable Me) Dat is wat je zal denken als je dit Pompom Kussen gemaakt hebt. Het patroon van pompoms geeft het kussen een heerlijk zachte textuur.

4 1

Geef het kussen een mooi plekje op je bank en combineer het met andere kussens. Zo past het pompom kussen zowel in een modern interieur als in een interieur met bohemian Ibiza sfeer.

5 1

Inhoud van het DIY-pakket Pompom Kussen:

  • wit kussenhoes (40×40 cm, 100% katoen)
  • 400 witte pompoms
  • textiellijm
  • stap-voor-stap instructies

Update: Om je te blijven verrassen, wisselt het assortiment IMAKIN DIY-pakketten regelmatig. Dit DIY-pakket is inmiddels uit het assortiment.

Op mijn blog laat ik stap-voor-stap zien hoe je het pompom kussen maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 509 reviews.