DIY MET MIJ: Boswandeling & Houtbranden

houtbranden 1

Ik vind het altijd heerlijk ontspannend om video’s te bekijken waarin iemand iets maakt. Dat inspireerde mij tot het maken van de ‘DIY met mij’ video’s.

De ‘DIY met mij’ video’s zijn geen stap-voor-stap DIY tutorials zoals je van mij gewend bent, maar ontspannende sfeerbeelden waarin ik iets maak.

In de natuur kom ik helemaal tot rust. Vooral het bos is mijn favoriete plek om te ontspannen en mijn hoofd leeg te maken. In een leeg hoofd kunnen de mooiste creatieve ideeën in mij op komen. Zo is ook de nieuwe collectie DIY-pakketten ontstaan.

Jinske bos

In deze video neem ik je mee naar het bos en maak ik een houtbrandtekening op een boomstamschijf.

Hopelijk kan ik je hiermee inspireren zelf ook vaker een momentje voor jezelf te nemen en creatief bezig te zijn. Of doe meteen gezellig met me mee met het DIY-pakket Houtbranden waarmee ik in deze video aan de slag ga.

DIY MET MIJ VIDEO

Houtbranden is heerlijk ontspannend om te doen. Nadat je je tekening met potlood op de houten ondergrond hebt gemaakt, hoef je deze alleen nog maar over te trekken met het houtbrandapparaat. Een heel mindful ‘klusje’.

houtbranden kaarsenvaasjes sfeer1

Om het je extra makkelijk te maken heb ik alle benodigdheden in 1 DIY-pakket gestopt. Met het DIY-pakket Houtbranden maak je je eigen houtbrandtekening op een boomstamschijf of kies een van de vijf bijgeleverde sjablonen.

DIY pakket boomstamschijf houtbranden inhoud IMAKIN

DIY-PAKKET HOUTBRANDEN

  • boomstamschijf (+ 20 x 3 cm)
  • houtbrandapparaat
  • schuurpapier
  • 5 sjablonen
  • stap-voor-stap instructiekaart

Verder nodig: potlood

Als je de smaak va het houtbranden te pakken hebt, kun je met het houtbrandapparaat uit het pakket nog veel meer houten ondergronden versieren. Je vindt hiervoor een heleboel blanco houten basismaterialen in de webshop.

Wat doe jij om tot rust te komen? Laat het hieronder weten in de reacties.

En heb je ook een mooie houtbrandtekening gemaakt? Deel je DIY resultaat met #deeljeDIY en tag IMAKIN op Facebook/Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 512 reviews.