DIY FOTO WANDHANGER MET EUCALYPTUS

Wandhangers zijn een hele leuke manier om je muur te versieren. Er zijn een heleboel mogelijkheden om een wandhanger te maken. Maak er een met macramé, een geweven wandkleed, met bloemen, veren, kleihangers enzovoort. In dit blog laat ik je zien hoe je deze mooie wandhanger met eucalyptus kan maken om je favoriete foto’s aan te hangen.

  • houten stok
  • je favoriete foto’s
  • eucalyptustakken
  • houten mini knijpers
  • dun garen
  • katoendraad / bakkerstouw
  • schaar

Gebruik het dunne garen om de eucalyptustakken vast te binden aan de display stok. Ik wikkelde het garen kruislings een aantal keer om de eucalyptus en de stok totdat het stevig vastzat en knoopte het uiteinde vast. Ik gebruikte naaigaren, maar je kunt ook transparant nylondraad gebruiken.

Knip een stuk van de draad af waaraan je de wandhanger wilt ophangen. Vouw het doormidden en knoop een lus.

Knoop de uiteinden van de draad aan de ophangoogjes van de display stok. Zorg er hierbij voor dat het lusje dat je net hebt geknoopt in het midden zit.

Klem de foto’s met de knijpertjes aan de eucalyptus takken. Het is het mooist als de foto’s een beetje speels verdeeld zijn.

De foto wandhanger is nu klaar om op te hangen.Zoals je misschien weet ben ik gek op eucalyptus. Ik gebruik het dan ook veel vaker in DIY-projecten. Zoals in deze fotolijst, in deze krans en in deze kaarsenvaasjes. Ik vind het zo mooi minimalistisch en ik hou van het grijzige groen.Het allerleukst aan deze foto wandhanger vind ik wel dat ik steeds de foto’s kan wisselen. Zo komt mijn Instagram feed helemaal tot leven bij mij thuis!Heb jij ook een mooie wandhanger gemaakt? Deel je DIY resultaat met #deeljeDIY en tag IMAKIN op Facebook/Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *