DIY FACE PLANTER (GEZICHT PLANTENPOT)

diy face planter resultaat vierkant LR

Als je mij al een tijdje volgt, weet je dat ik het leuk vind om interieur trends te vertalen naar DIY-projecten. Afgelopen tijd zag ik steeds vaker ‘face planters’, oftewel plantenpotten met een gezicht, voorbijkomen.

Ik zag dat ze in de winkel al gauw €15-20,- kosten en ik dacht: dat kan ik ook wel zelf maken! In de video in dit blog laat ik je stap-voor-stap zien hoe ik van een oude plantenpot zo’n tof exemplaar maakte.

STAP-VOOR-STAP VIDEO

diy face planter resultaat hand LR
diy face planter mond
diy face planter resultaat vierkant LR

Ik heb voor mijn DIY-project toevallig een witte plantenpot kunnen vinden, maar je kunt hiervoor iedere kleur pot gebruiken. Je spuit hem in de laatste stap namelijk toch over met spuitverf. Het gaat er dus vooral om dat je de vorm van de pot mooi vindt.

diy face planter jinske

Lijkt het jou ook leuk om zo’n plantenpot met gezicht te maken? De zelfdrogende klei en spuitverf in diverse kleuren vind je in de webshop.

Wat vind jij van deze trend? Heb jij ook een face planter gemaakt?

Deel je DIY resultaat met #deeljeDIY en tag IMAKIN op Facebook/Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *