BOEK UPDATE: ROYAL TALENS X IMAKIN KRIJTVERF

IMAKIN talens krijtverf

Ik kondigde eerder al aan dat er een uniek product komt dat je bij het boek kunt gebruiken. Ik ben ontzettend trots om je te kunnen vertellen dat ik in samenwerking met Royal Talens een prachtige productlijn met krijtverf heb gemaakt!

IMAKIN talens krijtverf
IMAKIN talens krijtverf

ROYAL TALENS X IMAKIN

IMAKIN OP KREADOE WINACTIE 6

Als je mij al wat langer volgt dan weet je dat ik al een tijdje samenwerk met Royal Talens. Sinds 2019 geef ik regelmatig demonstraties met de Talens Art Creation producten op beurzen en in winkels. Dus toen ik krijtverf zocht voor de projecten in mijn boek, was Royal Talens natuurlijk het eerste bedrijf waar ik aan dacht om mee samen te werken!

ROYAL TALENS X IMAKIN KRIJTVERF

De krijtverf van Royal Talens is van hele goede kwaliteit. De verf dekt goed en heeft een mooie matte uitstraling. Ook kun je het toepassen op bijna iedere ondergrond, wat het dus perfect geschikt maakt voor het opknappen van allerlei soorten kringloopvondsten!

Voor deze productlijn selecteerde ik de drie mooiste kleuren krijtverf die samen in een set komen. Daarnaast komt er ook een grotere pot met witte verf met een IMAKIN label.

IMAKIN talens krijtverf
talens x imakin verf set sfeer kwast
IMAKIN talens krijtverf

De kleuren in de set krijtverf heb ik natuurlijk niet zomaar gekozen. Het zijn kleuren die dichtbij mij staan. In mijn projecten en interieur gebruik ik graag botanische elementen en rustige kleuren. De lichtroze kleur van de verfset staat voor mijn lievelingsbloemen pioenrozen en de groene kleur doet me denken aan de eucalyptus die ik vaak gebruik in mijn styling. En die zandkleur? Die is erbij omdat ik iedere dag een latte macchiato drink. Bovenal zijn het natuurlijk vooral prachtige, rustige kleuren die in ieder interieur mooi zullen staan.

ONWEERSTAANBARE AANBIEDING

Samen met Royal Talens heb ik een geweldige aanbieding kunnen maken voor de eerste 50 klanten die het boek met de verf bestellen. Daarover lees je alles in de Boek Update Mail van 1 augustus. Zorg er dus voor dat je die niet mist! Schrijf je hieronder in:

.

Een reactie op “BOEK UPDATE: ROYAL TALENS X IMAKIN KRIJTVERF

  1. Pingback: DIY Pasen: Paaseieren stippen met krijtverf - IMAKIN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 506 reviews.