BRUILOFT DIY – FOTOSLINGER MET KLEIHANGERS

Imakin

“I love you to the moon and back” is het thema van deze fotoslinger met kleihangers. In deze video laat ik je zien hoe je van je trouwfoto’s een liefdevolle slinger kan maken. Leuk als Valentijnscadeautje of huwelijkscadeau.

STAP-VOOR-STAP VIDEO

Imakin

NODIG

  • zelfdrogende klei
  • iets om de klei mee uit te rollen
  • gratis printable sjablonen
  • schaar
  • mesje
  • potlood
  • letterstempels
  • jute touw
  • jouw foto’s
  • klemmetjes

Zelfdrogende Klei Wit

Zelfhardende klei is één van de basismaterialen in je hobbykast, omdat je er heel veel leuke dingen van kan maken. Maak er bijvoorbeeld sieradenschaaltjes van, een sleutelhanger of een houder voor droogbloemen.

Met stempels kun je mooie afdrukken in de zelfdrogende klei maken. Na het drogen kun je de klei versieren met krijtverf of acrylmarkers.

Deze luchthardende klei hoeft niet te worden afgebakken.

  • Kleur: wit
  • Inhoud: 500 gram
  • 98% natuurlijke ingrediënten

 

3.95
Imakin

Ik koos voor het thema ‘I love you to the moon and back’, maar het leuke van klei en letterstempels is dat je het helemaal kan personaliseren. Op deze manier kun je voor iedere gelegenheid een andere slinger maken, bijvoorbeeld voor een geboorte of van een vakantie.

Imakin
Imakin

Het leek me leuk om voor dit DIY-project trouwfoto’s te gebruiken, maar omdat ik zelf niet getrouwd ben deed ik een oproepje op Instagram en Facebook. Ik kreeg ontzettend veel reacties en een heleboel mooie foto’s toegestuurd. Kiezen was niet makkelijk, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor de trouwfoto’s van Jens & Marlou. Niet alleen omdat de lol en liefde van hun foto’s afspat, maar ook omdat zij het enige stel waren dat samen de foto’s instuurde. Dankjewel Jens & Marlou!

Imakin
Imakin

Heb jij ook een mooie fotoslinger met kleihangers gemaakt?

Deel je DIY resultaat met #deeljeDIY en tag IMAKIN op Facebook/Instagram.

Imakin

EENVOUDIG JE EIGEN FOTO'S PRINTEN

De foto’s die ik voor dit DIY-project gebruikte heb ik zelf uitgeprint met mijn nieuwe Epson EcoTank 7700 printer. De printer geeft een hele mooie kwaliteit foto’s, is eenvoudig te installeren en werkt ook met een handige app. Hierdoor kun je je foto’s ook meteen van je telefoon printen.

Het voordeel van thuis je eigen foto’s printen is dat je niet de deur uit hoeft, je hebt geen wachttijd tot je foto’s klaar zijn en je bent nog goedkoper uit ook! Met een Epson EcoTank 7700 kost het afdrukken van een foto slechts 17,6 cent (inclusief de aanschafprijs van de printer).

Wat ik vooral fijn vind is dat je de printerinkt zelf eenvoudig kunt bijvullen. Het systeem is ontwikkeld voor navullen zonder geknoei, voorkomt weglekken en morsen van inkt. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je het per ongeluk verkeerd doet, want de flesjes zijn voorzien van een mechanisme waardoor je alleen de juiste kleur in de daarvoor bestemde tank kan doen. Je hebt op deze manier jarenlang printplezier doordat je met de meegeleverde inkt tot 3.400 foto’s van 10×15 cm kunt afdrukken.

– Dit blog is een samenwerking met Epson.

2 reacties op “BRUILOFT DIY – FOTOSLINGER MET KLEIHANGERS

  1. Pingback: DIY IETS LIEFS + GIVE AWAY - IMAKIN

  2. Pingback: 7 DIY naamkaartjes op een feestelijke Kerst tafel - IMAKIN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 505 reviews.