SLAAPKAMER MAKE-OVER VOOR BETERE NACHTRUST

Al een hele tijd slaap ik niet goed. Ik lig vaak wakker omdat mijn hoofd zo vol zit. Met indrukken van de dag, met creatieve ideeën en andere piekerpuntjes. Daarom ben ik op zoek gegaan hoe ik mijn nachtrust kan verbeteren. In dit blog deel ik mijn bevindingen en mijn oplossing… (spoiler!) een make over!

#1. EEN HEERLIJK BED

Een goede nachtrust begint natuurlijk bij een heerlijk bed. Daarmee bedoel ik een bed met een comfortabel matras en topdekmatras, een fijn kussen en fris beddengoed. Ik kan zo genieten van net gewassen beddengoed, dan slaap ik ook meteen beter!

#2. GEEN TELEFOON IN DE SLAAPKAMER

Ik maak mezelf er ook vaak schuldig aan: nog éven een rondje Instagram of even kijken of er nog mailtjes zijn binnen gekomen voordat ik ga slapen. Terwijl ik ook wel weet dat het blauwe licht van mijn telefoon ervoor zorgt dat ik wakker blijf. Ik ga proberen om mijn telefoon in de woonkamer te laten liggen als ik ga slapen.

#3. OPGERUIMDE SLAAPKAMER

“Een opgeruimd huis, geeft een opgeruimd hoofd.” Dat is in mijn slaapkamer nog niet helemaal gelukt. Meestal ligt mijn nachtkastje vol met boeken die ik aan het lezen ben, oorbellen en haarelastiekjes. Ook trek ik na een lange dag vaak mijn kleren uit, gooi ze op de grond en duik meteen in bed. Als ik voor het slapengaan even 5 minuten de tijd neem om alle spulletjes op te bergen, geeft dat al veel meer rust in de slaapkamer.

#4. FIJNE SFEER

Mijn slaapkamer is al 7 jaar hetzelfde. Toen ik in mijn huis kwam wonen, heb ik een muur oudroze geverfd en een muur behangen en daarna heb ik er niets meer aan gedaan. Ook is mijn slaapkamer nu een beetje een bijeengeraapt zooitje met woonaccessoires die ik niet meer passen bij mijn woonkamer, maar die ook niet weg wil doen. En dus heb ik ze maar in mijn slaapkamer gezet. Niet echt een fijne sfeer om in te slapen.

Daarom heb ik besloten om mijn slaapkamer een kleine make-over te geven. Een fris kleurtje verf op de muren, alle onnodige spullen verwijderen en alleen nog maar accessoires waar ik écht blij van wordt!

Natuurlijk maak ik hier ook een blog van, zodat je mee kan kijken. Hou mijn blog dus in de gaten.

Door artikelen als dit te plaatsen op mijn blog, kan ik in mijn levensonderhoud voorzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 506 reviews.