WINACTIE: CREËER MAGAZINE

jinske imakin creeer magazine

Het nieuwe Creëer Magazine is uit! In dit blog blader ik met je door het magazine heen en mag ik 3 exemplaren weggeven.

Creëer Magazine is hét nieuwe DIY magazine van Nederland. Na een succesvolle eerste editie is hier nu editie 2. Het magazine bestaat uit 3 thema’s: Retro Graphic, Crafty Nature en Fabulous Flamingo.

Er staan maar liefst 32 DIY-projecten in het magazine, waaronder 1 van IMAKIN. Daarnaast vind je in het magazine een leuk interview met mij (Jinske Verpalen) over mijn leven als creatief ondernemer. In onderstaande video geef ik je een inkijkje.

IMAKIN IN CREËER MAGAZINE #2

stroken plantenpot sfeer1

Voor deze editie van Creëer Magazine heb ik een DIY-tutorial gemaakt met faux leather paper (wat is leerpapier?) stroken.

Ik heb met de inhoud van het nieuwe DIY-pakket Stoere Plantenhanger deze mooie gevlochten plantenpot gemaakt. De leerlook geeft dit project een industriële uitstraling en de goudkleurige splitpennen zorgen voor wat glamour.

Hoe jij hem ook kunt maken, laat ik je stap-voor-stap zien in dit magazine.

Ook vind je in het magazine een uitgebreid interview met mij over mijn leven als creatief ondernemer.

Ik vertel je onder andere hoe ik met IMAKIN ben begonnen, over mijn DIY stijl, waar ik mijn inspiratie uit haal en waar ik het meest trots op ben.

creeer magazine 2 imakin interview

WINACTIE CREËER MAGAZINE #2

creeer magazine imakin winactie

In samenwerking met Creëer Magazine mag ik 3 exemplaren aan mijn volgers weggeven. Je kunt meedoen door op Instagram en/of Facebook te reageren op het bericht van de winactie. Je kunt t/m 30 april 2019 meedoen met deze winactie. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 509 reviews.