STYLING IDEEËN AUGURKPOT LAMP

Met het IMAKIN DIY-pakket Augurkpotlamp maak je een stoere eyecatcher voor in je huis. Je kunt hem natuurlijk leeg ophangen / neerzetten, maar je kunt hem ook vullen met mooie vondsten of herinneringen.

Het leuke van de Augurkpotlamp is dat je hem elk seizoen opnieuw kan stylen. In dit blog wat styling ideeën.

Herfst Lamp

Een herstgevoel maak je met dingen die je in het bos vindt: kastanjes, dennenappels, eikels, besjes enz. Een kleine pompoen koop je al voor 25 ct en geeft een leuk kleuraccent.

augurkpotherfstweb

Houten Kralen Lamp

Helemaal van nu: houten kralen. Je ziet het veel in het interieur terug: in interieur kralenkettingen, kralenonderzetters en moderne dreamcatchers. Je kunt deze trend ook terug laten komen in de Augurkpot Lamp.

augurkpotkralenweb

Zee & Strand Lamp

Met wat mooie schelpen, zand of veertjes van het strand maak je een mooie herinnering aan een heerlijke vakantie of dagje uit.

augurkpotzeeweb

Kerst Lamp

Met Kerst komt de lamp in Kerstsfeer door er wat dennentakjes in te leggen met Kerstballen en een mooie Kersthanger.

augurkpotkerstweb

Je ziet het, genoeg mogelijkheden om de lamp steeds een andere look te geven! Vul hem ook eens met wat aarde en mini-plantjes, speelgoedfiguurtjes voor in de kinderkamer of kleine souvenirtjes van die mooie reis.

Update: Om je te blijven verrassen, wisselt het assortiment IMAKIN DIY-pakketten regelmatig. Dit DIY-pakket is inmiddels uit het assortiment.

Hoe zou jij de Augurkpot Lamp stylen?

LET OP: zorg ervoor dat je de lamp niet te vol doet en gebruik geen brandbare materialen. Anders heb je kans op brandgevaar. IMAKIN kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade.

2 reacties op “STYLING IDEEËN AUGURKPOT LAMP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 507 reviews.