ONTWERP JE EIGEN SOKKEN OF SJAAL IN HET TEXTIELMUSEUM + WINACTIE

textielmuseum ds1 1

Vorige week vertelde ik je al over het TextielMuseum en hoe leuk ik het vind dat er niet alleen inspirerende tentoonstellingen zijn, maar dat de kunst en design er ook direct een toepassing vindt. In dit blog wil ik je meer vertellen over de Design Studio in het TextielMuseum, omdat je daar zelf creatief aan de slag kan!

JIJ BENT DE ONTWERPER

textielmuseum sokken 1

Als je de mooie tentoonstellingen in het TextielMuseum hebt bekeken kan ik me heel goed voorstellen dat het gaat kriebelen om zelf aan de slag te gaan in het TextielLab. Kruip in de huid van een creatieve ontwerper; voor de eerste editie van Design Studio is dat productontwerper Bertjan Pot. Door met materialen te experimenteren ontstaan zijn ontwerpen voor o.a. lampen en maskers.

textielmuseum ontwerptool 1

Speciaal voor de Design Studio in het TextielMuseum heeft Bertjan een digitale toolkit ontwikkeld, waarmee je als bezoeker zelf kan experimenteren met het ontwerpproces van sokken of sjaals, en draait het specifiek om kleur.

textielmuseum kleuren 1
textielmuseum machine 1

Kies zelf de garens in je favoriete kleuren en ontwerp zo jouw unieke paar sokken of kleurrijke sjaal. Je kunt zelfs een persoonlijke tekst in je ontwerp opnemen. Leuk voor jezelf of juist als cadeau!

textielmuseum resultaatsokken 1
textielmuseum sjaal 1

Daarna zie je meteen hoe jouw paar sokken of sjaal gemaakt wordt op één van de breimachines. De sokken kun je direct mee naar huis nemen, de sjaal duurt wat langer om te breien en wordt nagestuurd.

WINACTIE: 2X VRIJKAARTJES + SOKKEN ONTWERPEN IN DE DESIGN STUDIO

textielmuseum winactie 1

Ben jij ook benieuwd geworden naar de inspirerende tentoonstellingen van het TextielMuseum en wil jij ook je eigen unieke paar sokken ontwerpen? Dit is je kans!

Ik mag van het TextielMuseum 2 vrijkaarten weggegeven voor een bezoek aan het museum, inclusief sokken ontwerpen in de Design Studio. Hoe je kans maakt op deze te gekke prijs vind je in het bericht over deze winactie op Instagram of Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 505 reviews.