NIEUW DIY-PAKKET: MARMER VS. KURK

1

Al een tijdje wilde ik een DIY-pakket maken met marmerfolie. Dit is een hele grote trend op dit moment. Niet alleen in het interieur, maar ook in de mode. Zowel in meubels en woonaccessoires als in stoffenprints komt marmer terug.

Daarnaast was ik eind januari op Creative World, de grootste beurs voor creatieve materialen ter wereld. Wat me daar opviel was dat er veel kurk te zien was. Ook in het interieur zie je veel kurk terugkomen. Bijvoorbeeld in vazen, onderzetters en servies. (Lees meer over de DIY trends van 2016 in dit blog).

DIY-PAKKET NOTITIEBOEKJES

2
3

Maak je eigen stijlvolle notitieboekjes voor al je dromen, ideeën en plannen. Beplak ze volledig met marmerfolie of kurk. Of ontwerp een grafische print in combinatie met het mooie decoupage papier uit het DIY-pakket. De etiketjes met goudfolie maken je notitieboekjes helemaal af. De combinatie met marmer/kurk, zwart-wit en glanzend goud maken deze notitieboekjes heel chique. Ze zijn vast de mooiste van kantoor of school!

4
5

Het DIY-pakket Notitieboekjes komt in 2 varianten: met marmerfolie of met kurk. De rest van de inhoud is hetzelfde: een notitieboekje A5 wit, een notitieboekje A5 kraft, 1 vel decoupagepapier zwart-wit met driehoekjes, 1 vel decoupagepapier goudfolie-wit met boogjes, 2 etiketten, een flesje Mod Podge lijm, schuimpenseel en natuurlijk de stap-voor-stap instructies.

6
7

Update: Om je te blijven verrassen, wisselt het assortiment IMAKIN DIY-pakketten regelmatig. Dit DIY-pakket is inmiddels uit het assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 512 reviews.