NIEUW DIY-PAKKET ISM 3 NEDERLANDSE ONTWERPERS

Eind vorig jaar kreeg ik een heel enthousiast mailtje van Motiflow. Zij wilden graag samen met mij een DIY-pakket ontwikkelen op basis van hun stoffen. Toen ik de mooie prints op hun website zag, was ik meteen verkocht. In dit blog lees je alles over dit nieuwe DIY-pakket en deze toffe samenwerking!

DE SAMENWERKING

In januari kwamen Annemijn en Femke van Motiflow bij mij op bezoek in Utrecht. Zij vertelden over hoe Motiflow zelfstandige ontwerpers een platform biedt om hun prints aan te bieden. Motiflow drukt deze prints vervolgens op stoffen en behang. We brainstormden tijdens het gesprek over welk project we wilden gaan maken, welke stoffen we daarvoor wilden gebruiken en hoe we de samenwerking zouden opzetten.

Al snel kwam het idee om een ontwerpwedstrijd te organiseren waarbij ontwerpers de kans kregen een print voor het DIY-pakket te ontwerpen. Dit hebben we geweten! Ruim 100 ontwerpen werden er ingestuurd. Het kiezen van één print was echt onmogelijk, dus we besloten drie varianten te maken. In onderstaand filmpje maakte ik de winnaars bekend.

DE WINNAARS

1

Muchable

“Ik ben Romy, een kunststudente uit Groningen. Naast mijn studentenleven besteed ik al mijn vrije tijd aan het schrijven van artikels voor mijn blog en het maken van illustraties. Dit zijn de twee dingen die mij het meest gelukkig maken! Ik vind het heerlijk om te illusteren. Verder ben ik dol op planten, ik kan er geen genoeg van krijgen. Mijn droomhuis staat er vol mee. In veel van mijn patronen zie je groen, planten en bloemen terug! Vaak met een girly touches als het roze patroon met de varens.”

2

PIETenKEES

“Ik ben Iris en twee jaar geleden heb ik PIETenKEES opgericht. Vernoemd naar de bejaarde tweelingbroers, Piet en Kees, die al hun hele leven tegenover mijn ouderlijk huis wonen! Het liefst werk ik op verschillende manieren, met wisselende materialen. Van ecoline tot acrylverf en van Photoshop tot Illustrator! Ik schilder ook graag gezichten. En als je me vraagt waar ik echt blij van word… stippen! Maar dat had je vast al in de gaten?”

3

Megan McNulty

“Ik ben Megan McNulty. Een designer en illustrator, bij wie een fun-loving uitstraling op nummer één staat bij het maken van een ontwerp. Mijn stijl is het best te omschrijven als fris, vrolijk, quirky en iconisch. Ik ontwerp wat mij fascineert en blij maakt! Neem het bobby pin design. Haarspeldjes hebben een super fun en herkenbare vorm en zijn leuk om te illustreren. Ik prop mijn toilettas altijd vol met de speldjes, om halverwege de vakantie te ontdekken dat ze allemaal weg zijn! Waar zouden al die haarspeldjes toch blijven? Zoiets fascineert mij.”

PRODUCTONTWIKKELING

Toen de 3 winnaars bekend waren, heeft Motiflow de prints op de stoffen gedrukt. Ondertussen was ik al aan de slag gegaan om de patronen voor de toilettassen te ontwikkelen. Met de stoffen heb ik de stap-voor-stap instructies gemaakt en de voorbeeld modellen.

4
5
6

DIY-PAKKET TOILETTASSEN SET

Met het DIY-pakket naai je zelf een vrolijke set van 2 toilettassen. In de grote toilettas neem je al je toiletspullen mee op reis en voor je make-up heb je natuurlijk een bijpassend exemplaar. De voering is gemaakt van waterafstotende stof die de tasjes ook meteen stevigheid geeft.

7
8
9

Inhoud van het DIY-pakket Toilettassen Set:

  • katoenen stof (50×60 cm)
  • waterafstotende voeringstof
  • naaigaren
  • 2 ritsen
  • naaipatroon
  • stap-voor-stap instructies

Zelf toevoegen: naaimachine

10
13

DIY-pakket Toilettassen Ecoline

11
14

DIY-pakket Toilettassen Palmbladeren

12
15

DIY-pakket Toilettassen Bobbypins

Update: Om je te blijven verrassen, wisselt het assortiment IMAKIN DIY-pakketten regelmatig. Dit DIY-pakket is inmiddels uit het assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 512 reviews.