LIVE ONLINE BORDUURAVOND: 26 NOVEMBER

Op donderdag 26 november organiseer ik een live online borduuravond. In dit blog vertel ik je hoe ik op het idee ben gekomen en hoe jij er (gratis) bij kan zijn!

CREATIEF BEZIG ZIJN IS HET NIEUWE MEDITEREN

LIVE ONLINE BORDUURAVOND 26 NOVEMBER 1

Dat je mediteren goed voor je is, weten we inmiddels bijna allemaal wel. Door regelmatig te mediteren verminder je stress, slaap je beter, voel je je minder angstig, kun je je beter concentreren etc. De voordelen zijn duidelijk, maar wat nu als je je te onrustig voelt om daadwerkelijk te gaan mediteren?

Ik vind het zelf lastig om de tijd en de rust in mijn lijf te vinden om te mediteren, maar ik merk ook dat ik wél helemaal kan ontspannen als ik creatief bezig ben. Voor happlify.nl schreef ik daarom een blog over waarom creatief bezig zijn het nieuwe mediteren is.

LIVE ONLINE BORDUURAVOND: 26 NOVEMBER

LIVE ONLINE BORDUURAVOND 26 NOVEMBER 2

Drie weken geleden gaf ik tijdens KreaDoe een live online workshop Gezin in Stolp maken. Ik vond dit echt ontzettend leuk om te doen en heel gezellig om tijdens het maken te kletsen met de deelnemers. Tijdens die workshop ontstond het idee om vaker dit soort live online creatieve uurtjes te organiseren.

Het lijkt me heel leuk om samen met jou en andere deelnemers gezellig te borduren. Ieder met hun eigen borduurwerkje, een kop thee met wat lekkers erbij en gezellig kletsen! Daarom heb ik een online borduuravond georganiseerd.

Op donderdag 26 november van 19:30-20:30 kun je samen met mij en anderen die zich hebben ingeschreven gezellig samen borduren. De borduuravond vindt plaats in Google Meet. Je hoeft hiervoor geen account aan te maken. Deelname is gratis.

Let op: de borduuravond is geen workshop, dus ik ga je niet leren hoe je moet borduren. In het DIY-pakket Canvas Tas Borduren zit een stap-voor-stap instructie en een geïllustreerde uitleg van de borduursteken, welke heel geschikt is voor beginners.

LIVE ONLINE BORDUURAVOND 26 NOVEMBER 3

BORDUURPAKKET CANVAS TAS

Je mag je eigen borduurwerkje meenemen, maar ik heb ook een leuk borduurpakket samengesteld. Hiermee borduur je een mooie lijntekening of tekst op een canvas tas. Het pakket bevat alles wat je nodig hebt en is verkrijgbaar in mijn webshop.

Dus, heb je zin om samen met mij en de andere deelnemers gezellig te borduren, schrijf je dan nu in. Tot donderdagavond 26 november!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 512 reviews.