KREADOE 2018 – CREATIEF (WORK)SHOPPEN

Vanaf morgen is het weer zo ver, het grootste DIY evenement van het jaar: KreaDoe. In dit blog vertel ik je wat er allemaal te doen is op KreaDoe én over hoe IMAKIN 6 jaar geleden is ontstaan tijdens KreaDoe.

HOE IMAKIN ONTSTOND TIJDENS KREADOE

Ik heb warme herinneringen aan KreaDoe. Als kind ging ik al mee met mijn moeder naar KreaDoe. Samen struinden we langs de stands op zoek naar inspiratie en nieuwe materialen. Het was een echt moeder-dochter uitje!

Dus toen ik later zelf op zoek was naar materialen voor de toffe DIY-projecten die ik op Pinterest had gevonden, wist ik: “Ik moet naar KreaDoe!”

Zo gezegd zo gedaan. Samen met een vriendin liep ik in 2012 over de beurs en we waren overweldigd door het aanbod. Wat waren er veel materialen te koop en wat een leuke creatieve hobby’s zijn er allemaal! De vriendin die mee was, die zag door de bomen het bos niet meer. Zij zei: “Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, maar ik weet nooit zo goed wat ik dan wil maken en wat ik daarvoor nodig heb. Ik wil eigenlijk gewoon een voorbeeld namaken.”

Dat bracht mij op het idee van DIY-pakketten. Ik dacht: “Als ik nu eens alle materialen voor een creatief project in een pakket zou doen met duidelijke stap-voor-stap instructies, dan kan iedereen die leuke DIY-projecten van Pinterest maken!”.

KREADOE 2018: CREATIEVE INSPIRATIE, WORKSHOPS & SHOPPEN

Imakin

Vijf dagen lang kun je tijdens de beurs creatieve inspiratie opdoen en de nieuwste DIY trends spotten. Het leuke van KreaDoe is dat alle creatieve hobby’s aan bod komen: haken, breien, kaarten maken, scrapbooken, stempelen, home deco, sieraden maken, taarten bakken, tekenen en schilderen. Bij de meer dan 280 stands kun je je laten inspireren en meteen de juiste materialen kopen.

Imakin

Het allerleukste van KreaDoe is misschien wel dat je ook meteen aan de slag kunt tijdens de beurs. Er zijn tientallen verschillende workshops te volgen, zoals chocolade bonbons maken, bloemkaarten fabriceren, sieraden ontwerpen, boetseren en nog veel meer. Op deze manier kun je kennis maken met nieuwe technieken en ontdekken welke creatieve hobby’s je het leukst vindt.

IMAKIN TIJDENS KREADOE 2018

Imakin

Dit jaar ben ik ook van de partij! Ik ben door Bruna uitgenodigd om tijdens KreaDoe in hun stand om mijn boek ‘Doe het lekker zelf!’ te signeren en om workshops te geven met een van de DIY-pakketten die ik voor hen heb ontworpen.

Tijdens mijn workshop ga je aan de slag met het DIY-pakket Transferfolie. Ik leer je hoe je je handlettering tekening nog mooier kan maken door er een glimmend laagje op aan te brengen.

Ik ben aanwezig op vrijdag & zaterdag op de volgende tijden:

  • Vrijdag: 11:30-12:30 mini demo & signeren
  • Vrijdag: 13:30-14:30 workshop handletteren met transferfolie
  • Zaterdag: 10:30-11:30 workshop handletteren met transferfolie

In de Bruna stand zijn nog meer topauteurs aanwezig die workshops geven. Wat dacht je van handletteren met Karin Luttenberg, DIY posters maken met Carla Kamphuis en kleine truien breien met Club Geluk.

Je kunt voor €5,- meedoen met de workshop. Kaartjes hiervoor zijn verkrijgbaar in de Bruna stand (D010 en D012). Wees er op tijd bij, want vol=vol!

Zie ik je tijdens KreaDoe?

KOM NAAR KREADOE!

KreaDoe is van 31 oktober t/m 4 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Meer informatie en entreetickets met korting vind je op de website van KreaDoe.

Dit blog is een samenwerking met KreaDoe.

Een reactie op “KREADOE 2018 – CREATIEF (WORK)SHOPPEN

  1. Pingback: WORKSHOP GEZIN IN STOLP TIJDENS KREADOE ONLINE - IMAKIN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 509 reviews.