BOEKLANCERINGSFEESTJE

Imakin

Zaterdag 20 oktober was het zover, een dag waar ik heel lang naar heb toegeleefd: de lancering van mijn boek! Eerder die week werd, zoals jullie vast wel weten, mijn eerste boek ‘Doe het lekker zelf!’ uitgebracht en dat ligt sindsdien in de winkels! Heel bijzonder om eindelijk het resultaat te zien van maandenlang hard werken en dit op zo’n feestelijke dag als deze te vieren met goede vrienden, familie, kennissen en volgers.

Ook was het een mooi moment om het nieuwe IMAKIN Atelier bij creatieve hotspot Kanaal30 officieel te kunnen openen en te laten zien waar ik iedere dag met veel plezier aan IMAKIN werk.

Imakin
Imakin
Imakin

‘s Middags werden de gasten ontvangen met een glaasje bubbels om samen te kunnen proosten. Ik ben enorm verwend met lieve cadeautjes en prachtige bloemen.

Mensen zijn enthousiast, praten over hun eigen creatieve ideeën en wisselen dit aan elkaar uit onder het genot van een hapje en een drankje.

Imakin
Imakin

Zodra de meeste gasten er zijn, heet ik iedereen welkom en vertel ik over deze bijzondere mijlpaal. Marieke van Kosmos Uitgevers (de uitgever van mijn boek) sluit bij mij aan en vertelt hoe zij onze samenwerking heeft ervaren en is ook erg trots en enthousiast over het resultaat.

Marieke vertelt ook dat het boek al zo goed is ingekocht door boekenwinkels, dat de eerste druk al bijna is uitverkocht en dat de tweede druk al in de maak is! Zo ontzettend gaaf!

Imakin
Imakin

En dan wordt de opening echt officieel bij het doorknippen van het lint! De gasten hebben de gelegenheid in mijn atelier rond te snuffelen en spulletjes te kopen.

Ondertussen signeer ik mijn eigen boek voor mensen die het boek kopen. Hoe bijzonder is dat om mee te maken! Er staat natuurlijk een inkijkexemplaar en ik word overladen met complimenten. Daar doe je het voor!

Imakin
Imakin

Tijdens het feestje konden de gasten ook meteen zelf creatief aan de slag. Er was een mini-workshop stempels snijden. Alvast een voorproefje van één van de workshops die ik in het nieuwe IMAKIN Atelier ga geven.

Het was een hele geslaagde middag en mooi om met belangrijke mensen om je heen even stil te kunnen staan bij wat ik het allerliefste doe!

Imakin

Mijn boek ‘Doe het lekker zelf!’ is nu verkrijgbaar in de webshop!

Sfeerfoto’s evenement: Dear Dragonfly.

4 reacties op “BOEKLANCERINGSFEESTJE

  1. Verie zegt:

    Super leuk blogbericht en foto`s van een fijne en gezellige middag! Dankjewel dat ik erbij mocht zijn! Fijne avond! Liefs, Verie (Ps. je pakketje is binnen en jah, ik heb de smaak te pakken en ik vind het zo tof dat je garen in je webshop verkoopt, dit wil ik ook gelijk gaan promoten!)

  2. Pingback: NIEUW IMAKIN ATELIER - RONDLEIDING - IMAKIN

  3. Pingback: NIEUW IMAKIN ATELIER - RONDLEIDING - IMAKIN DIY DESIGN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 506 reviews.