IMAKIN OP KREADOE + WINACTIE

KreaDoe Online Event header

Dit jaar is de dertigste editie van KreaDoe en voor mij wel een hele speciale editie. In dit blog vertel ik je er alles over!

KREADOE - HET GROOTSTE DIY EVENT VAN DE BENELUX

Kreadoe17 37prs

KreaDoe is al 30 jaar hét DIY event van de Benelux. Ik denk dat de meeste creatievelingen al weleens naar KreaDoe geweest zijn. Ik ben er in ieder geval echt mee opgegroeid. Vroeger, en dan heb ik het over de jaren ’90, ging ik al met mijn moeder mee om nieuwe materialen te kopen en dan na afloop gezellig samen knutselen.

Sinds die tijd is er een hoop veranderd bij KreaDoe. Eerlijk is eerlijk, er zijn ook nog genoeg ‘knutselfrutselspulletjes’ te koop voor de liefhebber, maar KreaDoe blijft zichzelf ook steeds vernieuwen. Zo wordt er meer ingespeeld op trends van nu door inspiratiepleinen, workshoptheaters en een influencer spot. Hierdoor blijft de beurs je iedere keer weer verrassen.

Het allerleukst aan KreaDoe vind ik dat er voor alle creatieve hobby’s wel iets te doen is. Of je nu van haken, sieraden maken of handlettering houdt, je kunt er je hart ophalen!

Kreadoe 68prs

Naast het shoppen van hobbymaterialen is er bij KreaDoe nog veel meer te doen! Bij de diverse kramen worden ook demonstraties gegeven met nieuwe materialen, je kunt tientallen workshops volgen en jouw favoriete creatieve influencers ontmoeten. Op die manier kun je nieuwe inspiratie opdoen en nieuwe hobby’s ontdekken.

JINSKE / IMAKIN TIJDENS KREADOE

diy muurhanger resultaat staand 1
Jinske IMAKIN

In een vorig blog heb je al kunnen lezen hoe het idee voor de IMAKIN DIY-pakketten 7 jaar geleden is ontstaan tijdens KreaDoe. Daarom vind ik het ook extra bijzonder dat KreaDoe mij deze editie heeft gevraagd om aanwezig te zijn in de Influencer Spot.

Op donderdag 31 oktober ben ik de hele dag aanwezig en geef ik een demonstratie van hoe je deze mooie geometrisch macramé muurhanger kan maken. De stap-voor-stap DIY tutorial vind je op het blog van KreaDoe.

a509215490921b87ff2efecc84ff23ad

Naast mijn aanwezigheid op donderdag in de Influencer Spot van KreaDoe, zal ik op de andere dagen in de stand van Royal Talens te vinden zijn. Hier geef ik demonstraties met de nieuwe productlijn met verven en materialen gericht op home deco.

Jinske tijdens KreaDoe 2019:

  • woensdag 30 oktober: demonstraties Royal Talens
  • donderdag 31 oktober: demonstratie KreaDoe Influencer Spot
  • vrijdag 1 november: demonstraties Royal Talens
  • zaterdag 2 november: demonstraties Royal Talens
  • zondag 3 november: demonstraties Royal Talens

Zie ik je daar?

WIN ENTREEKAARTEN VOOR KREADOE

kreadoe2019

Omdat ik het heel erg leuk zou vinden om jou te ontmoeten tijdens KreaDoe, mag ik 2x 2 entreekaarten weggeven!

Zo doe je mee:

  • Volg IMAKIN op Instagram en/of Facebook
  • Like het bericht over de winactie
  • Laat onder het bericht weten wie je mee zou nemen
  • Extra kans: als jouw KreaDoe vriendin jou ook terug tagt in een reactie

KreaDoe is van 30 oktober t/m 3 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Meer informatie en entreetickets vind je op de website van Kreadoe.

Dit blog is een samenwerking met KreaDoe.

Een reactie op “IMAKIN OP KREADOE + WINACTIE

  1. Pingback: DIY GEOMETRISCHE MACRAME MUURHANGER - IMAKIN DIY DESIGN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 507 reviews.