IMAKIN 10 jaar: 5 populairste DIY-pakketten

In 2012 bedacht ik het concept DIY-pakketten, omdat ik niet de juiste materialen kon vinden voor de do it yourself ideeën die ik op Pinterest had gezien. Het leek me handig om alle benodigdheden in één pakket te hebben, zodat ik gewoon lekker aan de slag kon gaan. Die DIY-pakketten bestonden nog niet, dus ging ik ze zelf maken!

In de afgelopen 10 jaar heb ik bijna 70 DIY-pakketten bedacht. In dit blog vertel ik over de vijf populairste.

DIY pakket overzicht handlettering Large

1. DIY-pakket Handlettering

Samen met Dreamkey Design stelde ik dit DIY-pakket samen vol met mooie papierwaren en alles wat je nodig had om te starten met handlettering. Een paar maanden later kwam het populaire boek van Karin Luttenberg ‘Handletteren doe je zo!’ uit, waardoor handlettering een nóg grotere trend werd. Ook heeft het DIY-pakket in heel veel magazines gestaan. Duizenden exemplaren hebben we verkocht van dit uitgebreide DIY-pakket!

2016-2019

2. DIY-pakket Houtbranden

Met dit DIY-pakket maakte je met een houtbrander een tekst of tekening op een boomstamschijf. De grootste uitdaging voor mij met dit DIY-pakket was het vinden van mooie boomstamschijven. Ze moesten een specifiek formaat hebben, mooi rond zijn en niet te veel oneffenheden hebben. Uiteindelijk vond ik een boer die speciaal voor mij boomschijven zaagde uit bomen die in Nederland gekapt worden en hierdoor worden gered van de versnipperaar. Deze moesten alleen wel eerst een paar weken drogen voordat ze in het DIY-pakket konden. Daardoor was de vloer mijn atelier bijna continue bezaaid met drogende boomschijven.

2019-2022

Imakin
Fairtrade & Biologisch

Borduurpakket Canvas Tas

Borduren is heerlijk ontspannend om te doen. Met dit DIY-pakket borduur je een mooie illustratie of een tekst op een canvas tas. Kies een van de meegeleverde sjablonen of maak je eigen ontwerp!

In het borduurpakket wordt gebruik gemaakt van 3 verschillende basissteken. Deze worden stap-voor-stap schematisch uitgelegd, zodat ook beginners de ontwerpen kunnen borduren!

Deze tas is een duurzaam alternatief voor wegwerptassen en is fairtrade en gemaakt van biologisch katoen.

Artikelnummer: DIY200812 Categorieën: , , Tag:
19.95

3. Borduurpakket Canvas Tas

Dit DIY-pakket is mijn persoonlijke favoriet. Ik denk omdat hier verschillende passies samenkwamen. Ik was helemaal verliefd geworden op lijnportretten en wilde daar graag iets mee doen in een DIY-pakket, ik had net het borduren ontdekt en een illustratiecursus gevolgd. In dit borduurpakket kwamen al deze dingen bij elkaar: een geborduurd lijnportret! De illustraties in dit borduurpakket ontwierp ik zelf. In het pakket zitten 3 sjablonen, maar ik zie dat het lijnportret het vaakst gekozen wordt.

2020-heden

4. DIY-pakket Geoplanter

Dit was een van de allereerste DIY-pakketten die ik lanceerde en was ontzettend populair. In die tijd waren plantenhangers een grote trend en was zwart-wit met neonkleuren helemaal in. Dit DIY-pakket was in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar: een wit bakje met zwart, wit, kobaltblauw, neongeel of neonroze koord.

2013-2018

geoplanter
100% gerecycled katoen

DIY-pakket Macrame Sleutelhangers

Nooit meer je sleutels kwijt met een leuke macramé sleutelhanger eraan! De sleutelhangers zijn niet alleen handig aan je sleutelbos, maar staan ook mooi aan je tas voor een bohemian vibe. De ronde sleutelhanger is ook leuk voor in de Paastak/Kerstboom.
Met dit DIY-pakket kunt je alledrie de afgebeelde sleutelhangers maken. Je kunt ze natuurlijk allemaal zelf houden, maar ze zijn ook een leuk cadeautje.

Het macramé garen in het DIY-pakket is gemaakt van 100% gerecycled katoen en is geproduceerd in de EU.

Artikelnummer: DIY200401-1 Categorieën: , ,
14.95

5. DIY-pakket Macramé Sleutelhangers

Dit DIY-project bedacht ik omdat ik nog een restje macramé garen over had van een ander DIY-project. Ik maakte een video met hoe je van een restje macramé garen drie verschillende sleutelhangers kon maken. Deze video was zo populair en er kwam zo veel vraag naar een DIY-pakket dat ik dat maakte. Nog steeds is dit DIY-pakket een van de best verkopende DIY-pakketten! Omdat het een klein prijsje heeft, is het dan ook een heel leuk cadeautje.

2020-heden

bijna 70 verschillende DIY-pakketten

In de afgelopen 10 jaar heb ik bijna 70 DIY-pakketten bedacht en gemaakt. Bekijk hier het overzicht van alle IMAKIN DIY-pakketten ooit gemaakt.

Winactie: win jouw favoriete DIY-pakket

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan kun je jouw favoriete DIY-pakket winnen! Doe mee op Facebook of Instagram. Meedoen kan t/m 21 januari 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 506 reviews.