GOEDKOOP JE BADKAMER OPKNAPPEN

Tijdens de coronacrisis is Nederland massaal aan het klussen geslagen. Wie weet zit jij ook wel te springen om je badkamer een nieuwe look te geven. Helaas zorgt de coronacrisis bij veel mensen ook voor financiële onzekerheid. Lang niet iedereen heeft dus een groot budget voor een complete badkamer-renovatie. Gelukkig hoeft het opknappen van je badkamer niet veel geld te kosten. Hieronder vind je verschillende handige tips om goedkoop je badkamer op te knappen.

phil hearing U7PitHRnTNU unsplash
daiga ellaby uooMllXe6gE unsplash

NIEUWE BADKAMER ACCESSOIRES

Je hoeft niet meteen je hele badkamer te verbouwen om een nieuwe look te creëren. Met enkele accessoires kan je al een hoop bereiken! Koop bijvoorbeeld luxe nieuwe badhanddoeken met bijpassende badmatjes voor een luxe sfeer. Vergeet ook niet om matchende zeepbakjes te kopen, zet bijvoorbeeld een boeddha neer naast een setje heerlijke geurstokjes en klaar is je zen-badkamer! Ook met nieuwe badkamerspiegels geef je je badkamer in een handomdraai een nieuwe look. Past een nieuwe badkamerspiegel niet in het budget? Dan kan je ervoor kiezen om je huidige badkamerspiegel een opknapbeurt te geven. Vervang bijvoorbeeld de lijst, of geef de lijst een nieuw kleurtje die helemaal past bij je nieuwe accessoires! 

TEGELS VERVEN

Houd je er wel van om de handen uit de mouwen te steken? Dan kan je ervoor kiezen de badkamertegels te verven. Het vervangen van badkamertegels is vrijwel altijd een duur klusje. Indien de bestaande tegels nog in goede staat zijn is het echter lang niet altijd nodig om de tegels te vervangen. Met het verven van de tegels bereik je immers hetzelfde effect voor slechts een fractie van de prijs van het vervangen van de tegels. Belangrijk is wel dat je de tegels goed ontvet en een goede primer gebruikt voordat je begint met verven. Anders bestaat de kans dat de verf na een tijdje gaat afbladderen! Het verven van de tegels vergt dus wat voorbereiding maar heeft een groot resultaat. En dat allemaal voor de prijs van een potje verf!

GOEDE SCHOONMAAKBEURT

Het lijkt misschien een open deur, maar een goede schoonmaakbeurt doet wonderen voor je badkamer. Maak de voegen eens goed schoon, vervang oude kitranden door frisse nieuwe en geef de badkamermeubels een flinke schrobbeurt. Je zult zien dat je badkamer er meteen stukken beter uitziet!

Door artikelen zoals dit te plaatsen, kan ik je blijven inspireren met mijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 506 reviews.